Cyberpunk 2077: Χωρίς RayTracing αρχικά σε AMD κάρτες γραφικών

Με την υποστήριξη να έρχεται σε μελλοντικό update του τίτλου

Έπρεπε να περάσει αρκετός καιρός για την CD Projekt RED να ανακοινώσει τις RayTracing απαιτήσεις συστήματος του Cyberpunk 2077, οι οποίες δημοσιεύθηκαν την περασμένη Παρασκευή. Αυτό που παρατηρήθηκε ήταν η απουσία AMD Radeon καρτών γραφικών, με τον Marcin Momot της εταιρείας να επιβεβαιώνει πως δε θα υποστηρίζονται με την κυκλοφορία του τίτλου.

Βέβαια δεν έμεινε εκεί η δήλωσή του, καθώς πρόσθεσε πως ήδη συνεργάζονται με την AMD για να προστεθεί η σχετική υποστήριξη το συντομότερο δυνατό. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι κάρτες της εταιρείας επίσης υλοποιούν το DXR της Microsoft, όπως και οι RTX της nVidia.

Την ημέρα κυκλοφορίας, το Cyberpunk 2077 θα υποστηρίζει RayTracing και DLSS για όσους έχουν RTX κάρτες γραφικών. Σε αντίθεση με το πρόσφατο GodFall που έχει RayTracing μόνο σε AMD κάρτες για την ώρα, εδώ βλέπουμε το ακριβώς ανάποδο παράδειγμα. Αξίζει να αναφέρουμε πως και οι κονσόλες νέας γενιάς βρίσκονται σε αναμονή για γραφικές βελτιώσεις, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι αλλαγές αυτές ίσως γίνουν ταυτόχρονα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss