Daisy nails: 10 μανικιούρ με μαργαρίτες για να ξεκινήσει όμορφα αυτή η Τρίτη

Τα daisy nails είναι η πιο chic και χαρούμενη επιλογή που μπορείς να κάνεις για το μανικιούρ σου αυτήν την εβδομάδα.

Δεν είμαι nail addict με την έννοια ότι θα αφιερώσω άπειρο χρόνο να διαλέξω το επόμενο μανικιούρ μου. Μ’ αρέσει, όμως, να ακούω τη μανικιουρίστ μου να μου προτείνει και να μου δείχνει nail art εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους κάθε φορά που την επισκέπτομαι. Και, τελικά, να καταλήγουμε μαζί σε αυτό που θα μου κάνει! Τι μου πρότεινε, λοιπόν, χθες που την επισκέφθηκα; Daisy nails.

Ναι, λέω για τα μανικιούρ με τις μαργαρίτες που είναι ό,τι πιο chic, cute και χαρούμενο υπάρχει. Υπάρχει, άλλωστε, τίποτα καλύτερο από λουλούδια διάσπαρτα δεξιά κι αριστερά, ακόμη και στα νύχια; Ρητορική είναι η ερώτηση.
Galaxy nails: Το απόλυτο μανικιούρ του καλοκαιριού που κάνουν ήδη τα πιο fashionable κορίτσια
Daisy nails για κάθε γούστο
Σε αντίθεση με άλλα πολύ δύσκολα σχέδια στα νύχια, τα daisy nails είναι αρκετά εύκολα και μπορείς μόνη σου στο σπίτι να τα πετύχεις. Εκτός αυτού, όμως, είναι και super hot τάση του καλοκαιριού.

Είτε θέλεις να δημιουργήσεις ένα εντελώς minimal μανικιούρ, είτε θέλεις κάτι πιο colorful και extravagant, οι μαργαρίτες στα νύχια μπορούν να κάνουν… θαύματα. Για παράδειγμα, μπορείς να «παίξεις» με τις κλασικές μαργαρίτες και με λευκό και κίτρινο βερνίκι διατηρώντας απλό το μανικιούρ σου. Mπορείς, όμως, να κάνεις και μαργαρίτες σε διαφορετικά χρώματα ή να τις χρησιμοποιήσεις ως σχέδιο σε κάποιο πιο έντονο χρώμα βερνικιού.

Οι επιλογές είναι πολλές και στην gallery θα βρεις 10 daisy nails για να αποφασίσεις ποιο θα είναι το επόμενο μανικιούρ σου με αυτό το cute λουλούδι.

Πώς θα κάνεις μόνη σου daisy nails
Πατώντας το play στο παρακάτω βίντεο θα δεις ακριβώς πώς μπορείς μόνη σου στο σπίτι να δημιουργήσεις daisy nails. Σίγουρα πρέπει να έχεις ένα μικρό πινελάκι και μια μικρή επιφάνεια πάνω στην οποία θα βάλεις λίγο από το κάθε βερνίκι, ώστε να μπορείς να κάνεις σωστά τη… λεπτοδουλε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss