Δανάη Λουκάκη: «Ο κόσμος παθαίνει σοκ όταν με συναντά στο δρόμο»

Η γνωστή ηθοποιός Δανάη Λουκάκη έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος TV» και μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες», καθώς και πώς αυτή η σειρά της άλλαξε τη ζωή.

  • Ο κόσμος τι σου λέει όταν σε συναντά;

Ο κόσμος παθαίνει σοκ όταν με συναντά στο δρόμο, γιατί νομίζουν ότι είμαι πολύ μεγαλύτερη λόγω ρόλου. Μου λένε συχνά «από κάπου σε ξέρω», αλλά δεν μπορούν να κάνουν την ταύτιση. Με έχουν συνδέσει με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας και τους μπερδεύω. Αυτό για μένα είναι πολύ ωραίο γι’ αυτό είπα ότι θέλω να κάνω κάτι τελείως κόντρα την επόμενη χρονιά.

  • Σου άλλαξε αυτή η σειρά τη ζωή;

Σαφέστατα, αν δεν υπήρχε και κορονοϊός, θα μου την άλλαζε περισσότερο. Είχα πολλές προτάσεις από ανθρώπους που εκτιμώ, αλλά λόγω πανδημίας ακυρώθηκαν. Μας άνοιξε αυτή η σειρά νέους δρόμους. Ακόμη και οι ηθοποιοί που είχαν πολλά χρόνια στο χώρο ευεργετήθηκαν από τις Μέλισσες.

  • Για τη Δανάη δεν ξέρουμε πολλά πράγματα, παρά την επαγγελματική επιτυχία που βιώνεις…

Δεν το συνειδητοποιώ πάντα. Δεν έχω εμφανιστεί σε πολλές εκπομπές, λόγω κορονοϊού ήμασταν πολύ προστατευμένοι στο πού θα πηγαίνουμε για να μην κολλήσουμε. Είναι γεγονός, πάντως, τώρα που το συζητάμε, ότι μιλάω ελάχιστα για την προσωπική μου ζωή.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss