Δανάη Μπάρκα: Έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού θέλω

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» τη Δανάη Μπάρκα, η οποία μοιράστηκε τις όμορφες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει από τη θέση της παρουσιάστριας.

Ποια συνήθειά της, έχει καταφέρει να «δαμάσει» για τις ανάγκες της τηλεόρασης; Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της στην εκπομπή; Πώς αντιδρά στα σχόλια που ακούει για τη δουλειά της;

«Νομίζω ότι τη φετινή χρονιά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κανάλι»

Αρχικά, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Νομίζω ότι τη φετινή χρονιά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κανάλι. Πέρυσι ήταν ένα κανάλι που είχε μόνο εμάς στην ψυχαγωγία, ενώ φέτος είναι ένα κανάλι διανθισμένο. Έχουν έρθει άνθρωποι, υπάρχει ένα πλήρες πρόγραμμα με πάρα πολλά πράγματα να δει ο τηλεθεατής οπότε το ένα χέρι βοηθάει το άλλο. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο όλο το επιτελείο του καναλιού».

«Νιώθω ότι πέρσι μιλούσα πάρα πολύ και ήταν πολύ αυτοαναφορική η εκπομπή»

Και πρόσθεσε: «Σε σχέση με εμένα κατάλαβα κάποια λάθη που δεν μου άρεσαν και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Νιώθω ότι πέρσι μιλούσα πάρα πολύ και ήταν πολύ αυτοαναφορική η εκπομπή».

«Φέτος, επειδή ακριβώς υπήρξαν και άνθρωποι που με συμβούλευσαν πολύ και τους εμπιστεύθηκα από την πρώτη στιγμή, νιώθω ότι αυτό έχει δαμαστεί και οι ενέργειες όλης της ομάδας έδεσαν, που παίζει μεγάλο ρόλο μπρος και πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι όλα αυτά συνέβαλαν» συμπλήρωσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα.

«Άδικο είναι να τα έχεις με μάγειρα; Μεγαλύτερη χαρά δεν υπάρχει»

Όσον αφορά δε, την αδυναμία που έχει στους μάγειρες, όπως υπογράμμισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Οι μάγειρες είναι ένα σώμα να γείρεις, ένας ώμος να γείρεις στα δύσκολα. Άδικο είναι να τα έχεις με μάγειρα; Μεγαλύτερη χαρά δεν υπάρχει. Εμένα δεν με πειράζει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είμαι πολύ τυχερή γιατί όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από την εκπομπή, κυρίως οι μάγειρες αφού πάει εκεί το θέμα, είναι υπέροχα παιδιά. Είμαι όντως πολύ τυχερή και για τον Απόστολο και για τον Τίμο φέτος. Φαντάζομαι ότι είναι και λογικό από τη στιγμή που είμαστε ελεύθεροι, θα μας δουν μαζί, με ποιον να μου προσάψουν σχέση; Με την Δέσποινα; Είναι παντρεμένη με παιδιά η γυναίκα» αστειεύτηκε η Δανάη Μπάρκα.

«Θέλω να καταλαβαίνουν την αλήθεια μου και να νιώθουν ότι δεν υπάρχει δόλος»

Ο μεγαλύτερος φόβος της είναι η έκθεση, όπως αποκάλυψε η ίδια. «Ειδικά σε μία ζωντανή εκπομπή που πάνω σε μία κουβέντα και την ταχύτητα κάτι μπορεί να παρερμηνευθεί και να δημιουργηθεί μία λάθος άποψη. Έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού, θέλω να καταλαβαίνουν την αλήθεια μου και να νιώθουν ότι δεν υπάρχει δόλος».

Πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια;

«Δεν απάντησα ποτέ γιατί αν μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις θα είμαστε μία ζωή στα κλικαρίσματα. Με ένα μαγικό τρόπο απαντήθηκαν και είδα από ανθρώπους που με είχαν κρίνει αυστηρά πέρυσι να μην έχω την ίδια αντιμετώπιση», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Η μαμά μου νιώθω ότι είχε το άγχος το να μην πληγωθώ, το να μην πουν ότι κάτι δεν έγινε δίκαια»

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε επίσης για τη δυνατή σχέση με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, με την οποία – όπως παραδέχτηκε – είχαν παλιότερα τις διαφορές τους «Η μαμά μου νιώθω ότι είχε το άγχος το να μην πληγωθώ, το να μην πουν ότι κάτι δεν έγινε δίκαια. Ήθελε να τελειώσω τη σχολή και να περάσω από οντισιόν».

Επιπλέον, η ίδια δήλωσε «κτητική» με τους ανθρώπους που αγαπάει. Ειδικότερα, είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να νιώθει ελεύθερος ο άνθρωπος. Έχω τεράστια ανασφάλεια αν χάσω τους ανθρώπους μου χάνω την κάτω από τα πόδια μου».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss