Δανάη Μπάρκα: «Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ό,τι θέλετε»

Στην έναρξη της εκπομπής, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε, όπως ήταν πολύ λογικό, στην απαράδεκτη συμπεριφορά του χορευτή και χορογράφου, Τάσου Ξιαρχό. Ειδικότερα, η νεαρή παρουσιάστρια, μάλιστα, βγήκε στην εκπομπή της με ριγέ μπλούζα, δίνοντας έτσι την καλύτερη απάντηση στον χορευτή.

Όσα είπε αναλυτικά η Δανάη Μπάρκα

Αρχικά, η Δανάη Μπάρκα σχολίασε: «Ένας από τους λόγους που είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχω με έναν τρόπο στην ελληνική τηλεόραση είναι γιατί έχουμε βήμα σε περιπτώσεις και καταστάσεις που χρειάζεται να έχουμε όλοι ένα βήμα και να πούμε τη γνώμη μας».

«Μπορεί πάρα πολλοί άνθρωποι να έχουν δει το σαββατοκύριακο το σάλο που προέκυψε με την ανάρτηση ενός γνωστού ανθρώπου σε σχέση με ένα κορίτσι το οποίο δεν γνώριζε ότι ανέβηκε στα social media του συγκεκριμένου ανθρώπου και φόραγε ρίγες και ήταν λίγο εύσωμη», πρόσθεσε η ίδια.

Δανάη Μπάρκα
© Instagram

«Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί και απαραίτητοι σε αυτό τον κόσμο»

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», είπε: «Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλον. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο. Όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία, χαλάμε την προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα».

«Ό,τι γίνετε στον διπλανό, αφορά άμεσα και εμάς»

Και συμπλήρωσε: «Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ό,τι θέλετε, να σας αγαπάτε και αν κάποια στιγμή αισθάνεστε πιο δυνατοί από κάποιον άλλον, να τον προστατεύετε γιατί στη θέση ενός κοριτσιού που υπέστη μπούλινγκ μπορεί να βρεθούμε εμείς αύριο. Ό,τι γίνετε στον διπλανό, αφορά άμεσα και εμάς».

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Μάλιστα, η ίδια νωρίτερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πήρε θέση στο ζήτημα με τον Τάσο Ξιαρχό, ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου φοράει ένα ριγέ φόρεμα, γράφοντας: «Αύριο πρωί,τα λέμε με πρωινό καφέ και…τις ρίγες μας. Γιατί τα ρούχα είναι για να τα φοράμε οποίοι θέλουμε,όπως θέλουμε,σε ο,τι χρώμα και μέγεθος θέλουμε και κανείς να μην τα κρίνει. Γιατί ο κόσμος μας δεν δημιουργήθηκε για να «κριθεί» αλλά για να αγαπηθεί ❤️ Καληνύχτα ΚΟΥΚΛΕΣ και ΚΟΥΚΛΟΙ. Καλό μήνα! Με ΑΓΑΠΗ & ΣΕΒΑΣΜΟ (Για την @missmeripopins μου 😘)».

Δείτε την ανάρτηση της

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss