Δανάη Παππά – «Σασμός»: «Μου στέλνουν περίεργα μηνύματα»

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το μεσημέρι της Τρίτης (1/2) η Δανάη Παππά, η «Θοδώρα» από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός».

Αρχικά, η νεαρή ηθοποιός Δανάη Παππά μίλησε για την υποκριτική, τον ρόλο της στη σειρά «Σασμός», αλλά και πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος. Παράλληλα, αποκάλυψε πως με τον σύντροφό της γνωρίστηκαν αρκετά χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι.

«Δεν είχα καταλάβει τον όγκο και το μέγεθος του ρόλου»

«Δεν ήταν στις βλέψεις μου να γίνω ηθοποιός, ο Ανδρέας Γεωργίου με έκανε», ανέφερε στην αρχή ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας: «Εκείνη την περίοδο, ο ρόλος που έκανα στο “Τατουάζ” ήταν μια χορεύτρια. Και θεώρησα ότι μου έστειλε μήνυμα γιατί ψάχνουν μια χορεύτρια, δεν είχα καταλάβει τον όγκο και το μέγεθος του ρόλου».

«Κάπως έτσι ξεκίνησε»

Και πρόσθεσε στη συνέχεια η Δανάη Παππά: «Και παίρνω το πρώτο επεισόδιο και βλέπω “Άννα” σε όλες τις σκηνές και λέω κάτι έχει γίνει λάθος. Το συζήτησα με τον Ανδρέα Γεωργίου και μου λέει “γι’ αυτό σε θέλουμε, μας κάνεις” και κάπως έτσι ξεκίνησε».

«Είναι τρομερό αυτό που γίνεται»

Για τον ρόλο της ως «Θοδώρα» στη σειρά «Σασμός» είπε: «Πολλοί έχουν ταυτιστεί με τον ρόλο και δεν τον έχουν πάρει και τόσο καλά».

Η αδερφή του «Μανώλη» στη σειρά αποκάλυψε επίσης: «Μπορεί να με βλέπουν στον δρόμο, να μου στέλνουν περίεργα μηνύματα και αναρωτιέσαι πώς ταυτίζονται έτσι με έναν ρόλο και πορώνονται, είναι τρομερό αυτό που γίνεται».

Για τον Λάμπρο Λάζαρη

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, η Δανάη Παππά, είπε πως τώρα μένουν μαζί και συμπλήρωσε: «Ωραίο είναι να συγκατοικείς, κάπως ταιριάξαμε. Δηλαδή με τη συγκατοίκηση λες πως πρέπει πρώτα να γνωρίσεις τον άλλον και μετά να συγκατοικήσεις, γιατί είναι περίεργα τα πράγματα, αλλά κάπως με εμάς σαν να έκατσε το παζλ».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss