Δανδουλάκη για Φιλιππίδη: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταπιέζει τον άλλον»

Η Κάτια Δανδουλάκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και έλυσε τη σιωπή της αναφορικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για το περιστατικό που έλαβε χώρα στον θίασο της και οδήγησε στην άμεση απομάκρυνση του σκηνοθέτη από πλευρά της, ενώ έδωσε και τη δική της οπτική πάνω σε εκείνους που γνώριζαν καταστάσεις και δεν βγήκαν ποτέ να μιλήσουν.

«Η ψυχή μου δεν αντέχει την καταπίεση του ανθρώπου στον άνθρωπο»

Αρχικά, η επιτυχημένη ηθοποιός είπε: «Η ψυχή μου δεν αντέχει την καταπίεση του ανθρώπου στον άνθρωπο. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταπιέζει τον άλλον, να του φέρεται άσχημα».

«Δεν έκανα τίποτα ηρωικό»

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο καθένας είναι ένας μικρός θεός. Έκανα κάτι που η ψυχή μου το ήθελε. Δεν έκανα τίποτα ηρωικό».

«Αν μπορώ να πάρω μέρος θα πάρω»

«Ήταν η φυσική συνέπεια του τι αισθανόμουν. Δεν μπορώ όχι μόνο εγώ να υφίσταμαι καταπίεση, αλλά ούτε να βλέπω άλλον να υφίσταται. Αν μπορώ να πάρω μέρος θα πάρω», συμπλήρωσε.

«Έχω μάθει να μην κριτικάρω»

Αμέσως μετά, η Κάτια Δανδουλάκη τόνισε: «Έχω μάθει να μην κριτικάρω. Έχω μάθει να μην κάνω κριτική πάνω σε ανθρώπινο ον γιατί δεν ξέρω που ξεκινάνε οι πληγές του. Δεν είναι συνένοχος όποιος δεν κάνει κάτι».

«Καταλαβαίνω την ανθρώπινη αδυναμία, αλλά…»

«Δεν ξέρω τι σημαίνει μέσα του το “φοβάμαι” και το “δεν έχω την τόλμη”. Καταλαβαίνω την ανθρώπινη αδυναμία, αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να αγγίζει κανέναν υποτιμητικά και να τον χρησιμοποιεί για κανένα λόγο», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Αν αυτό που πιστεύει είναι ευθυγραμμισμένο με την ψυχή της δεν έχω να πω κάτι»

Για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τις πρόσφατες δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Κάτια Δανδουλάκη σχολίασε: «Για να το πει το εννοεί. Αν αυτό που πιστεύει είναι ευθυγραμμισμένο με την ψυχή της δεν έχω να πω κάτι. Πιστεύει αυτό εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο».

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss