Date Night: 3 σαγηνευτικά μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού

Πρώτο ραντεβού. Εσύ τι σκέφτεσαι όταν ακούς αυτή λέξη; Είμαστε σίγουρες πως τα συναισθήματα πριν από κάθε πρώτο ραντεβού είναι τα ίδια για όλες μας: Περιέργεια και λίγο- ή και πολύ- άγχος για τη νέα γνωριμία και φυσικά πολλά ερωτηματικά για το τι θα φορέσουμε και για το πως θα δημιουργήσουμε το beauty look μας για να μην φαίνεται πολύ στιλιζαρισμένο. Είμαστε μέσα στο μυαλό σου, σωστά; Ωστόσο, εμείς θέλουμε να σου πούμε ένα πράγμα: Πάρε βαθιές ανάσες και σκέψου καθαρά. Πάντα το πιο σημαντικό, ακόμα και για τα πρώτα ραντεβού, είναι να νιώθουμε εμείς καλά με τον εαυτό μας και να μην κάνουμε τίποτα απλά και μόνο για να εντυπωσιάσουμε τους άλλους.
Γιατί γράψαμε αυτό το άρθρο σήμερα; Καθώς τις προηγούμενες μέρες κάναμε την καθιερωμένη beauty έρευνα της εβδομάδας, βρήκαμε 3 μακιγιάζ που μόλις τα αντικρίσαμε σκεφτήκαμε αμέσως ότι θα ήταν οι ιδανικές για ένα πρώτο ραντεβού. Έτσι, αν βρίσκεσαι σε δίλλημα όσον αφορά το beauty look σου, μπορεί βλέποντας τις προτάσεις μας, να απαλλαγείς από αυτό. Τι λες;
1ο make-up look:Do it like Kendall Jenner

Ένα σαγηνευτικό cat-eye, όπως αυτό της Kendall Jenner σε συνδυασμό με nude χείλη είναι η πιο σίγουρη επιλογή για κάθε περίσταση, πόσο μάλλον για ένα πρώτο ραντεβού.
2ο make-up:Red Passion

Δεν λέγεται τυχαία ότι το κόκκινο χρώμα, είναι η απόχρωση του πάθους. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν τα έντονα φλογερά χείλη για ένα πρώτο ραντεβού, είναι μια από τις πιο σωστές επιλογές και δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή η πρόταση από τα make-up looks που επιλέξαμε.
3o make-up look:Παιχνίδι με τα χρώματα για τις πιο τολμηρές

Αν νιώθεις πιο τολμηρή και σου αρέσει να πειραματίζεσαι με τα χρώματα στο μακιγιάζ σου, επέλεξε bold χρώματα και πες «ναι» στις μεταλλικές υφές που φέτος αποτελούν μεγάλη beauty τάση.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα ν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss