Date night: Τα 5 καλύτερα looks αν ετοιμάζεσαι να βγεις ραντεβού με το crush σου

Τώρα που επιστρέψαμε στην πόλη και μπήκαμε και πάλι στη ρουτίνα μας είναι η κατάλληλη εποχή να ξαναβρεθούμε με όλους τους αγαπημένους μας φίλους και τις παρέες μας. Και μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα ραντεβού, φυσικά. Είτε έχεις ήδη αγόρι και ξαναβρεθήκατε μετά τις διακοπές, είτε έχεις γνωρίσει κάποιον μόλις τώρα και θα βγείτε για πρώτη φορά, το σύνολο που θα φορέσεις στο date σου είναι εξίσου σημαντικό. Αρχικά, όταν ξεκινάς την προετοιμασία σου θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμη και να ποντάρεις στην άνεση. Γιατί, όσο όμορφη και να δείχνεις, αν δεν αισθάνεσαι ο εαυτός σου, τότε πολύ σύντομα θα ξεκινήσεις να νιώθεις άβολα, οπότε θα χαλάσει και η διάθεση σου.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ξέρεις από πριν το πού θα πάτε, για να προετοιμαστείς ανάλογα. Αν δηλαδή βγείτε για έναν απλό περίπατο στο πάρκο, για να αράξετε μαζί με τους φίλους σας, τότε ένα baggy cargo παντελόνι είναι ιδανικό. Συνδύασε το με ένα crop τοπάκι και ενημερωμένα sneakers και είσαι έτοιμη! Αν πάλι πάτε σε κάποια δραστηριότητα, όπως είναι το μπόουλινκ ή κάτι παρόμοιο, τότε ένα μακρύ ή midi, ελαστικό φόρεμα θα σε κάνει να δείχνεις απόλυτα cool. Εδώ μπορείς να συνδυάσεις ένα ζευγάρι biker μποτάκια ή και μπαλαρίνες, αν θέλεις κάτι πιο ανάλαφρο.

Σε περίπτωση που έχετε κανονίσει να βγείτε για καφέ στο αγαπημένο σας στέκι, τότε μπορείς να φορέσεις κάτι πιο girly και χαρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss