Deal Μπέου με… κλεισμένο Ολυμπιακού – “Φίλος” με Τόρο, Κονέ – Βόμβα Βρύζα στην Καλαμάτα! | Οι Μιχείες

Κάνουμε “Μιχείες” με… φουλ παρασκήνιο και ίντριγκα για την επόμενη ημέρα στον Βόλο και το μέλλον του Ζήση Βρύζα και μέσα σε αυτά εμπλέκονται διάφορα πρόσωπα. Από προ 3ετίας βασικό μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, μέχρι τους… Μπογιέ, Τοροσίδη, Κονέ, Σαββίδη, Ρέμπε και… Πρασά!!

1) Mετράνε αντίστροφα στον Βόλο για την μεταβίβαση του ΝΠΣ από τον Μπέο στο ισπανικό/αργεντίνικο  επενδυτικό fund. Δεν το λέμε εμείς, το έχει πει και ξαναπεί ο Δήμαρχος Βόλου. Άλλωστε πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν στο… Μόντε Κάρλο του Παγασητικού ο δικηγόρος Ροδόλφο Μπάκε και ο παλαίμαχος διεθνής Αργεντινός αμυντικός Νικόλα Μπουρντίσο για να “τελειώσουν” την δουλειά, ως εκπρόσωποι του εν λόγω fund. Ειδικότερα για τον Μπουρντίσο από ο τι φαίνεται η τρίτη φορά θα είναι και η… τυχερή του για να εργαστεί στην Ελλάδα. Θυμίζω πως το καλοκαίρι του 2017 σύμφωνα με τους Ιταλούς είχε έρθει σε κατ αρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό αλλά η απόκτησή του δεν ολοκληρώθηκε ενώ στην συνέχεια είχε προταθεί και στον Παναθηναϊκό! Τώρα θα έρθει ως παράγοντας, τρέχοντας ουσιαστικά το πρότζεκτ…Βόλος

2) Ο Μπουρντίσο,λοιπόν, θα είναι ο άνθρωπος – ορχήστρα του επενδυτικού fund και ο στόχος τους να γίνει ο ΝΣΠ Βόλος η… Έλτσε της Σούπερλιγκ!! Αυτό είναι το πλάνο αφού για όσους το αγνοούν η ομάδα της ισπανικής Πριμέρα ντιβιζιόν έχει γίνει μια… αργεντίνικη παροικία, με προπονητή και 9 παίκτες από την χώρα του Μαραντόνα (ανάμεσα τους και ο πρώην της ΑΕΚ Μπογιέ) ενώ στους ιδιοκτήτες της είναι και γνωστός Αργεντινός ατζέντης! Με το fund που θα μπει στον Βόλο να είναι…κανάλι εκείνου της Έλτσε. 

3) Ο Νικόλας Μπουρντίσο (για ένα χρόνο διετέλεσε και τεχνικός διευθυντής στην Μπόκα Τζούνιορς) εφόσον το ντιλ ολοκληρωθεί και γίνει η μεταβίβαση του ΝΠΣ Βόλoς στο fund που τον έστειλε στην Ελλάδα για να…τρέξει την ομάδα- επένδυσή τους,  δεν θα είναι τελείως άγνωστος στον μαγικό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κι αυτό αφού όπως έλεγε ο ίδιος ξέρει τους  Τοροσίδη και Κονέ από την εποχή που έπαιζαν όλοι στην Ιταλία. Και πως τα φέρνει τώρα  η συγκυρία, να ανταμώσουν ξανά στα ελληνικά γήπεδα, με τους “Τόρο” και Κονέ να έχουν την ιδιότητα των τεχνικών διευθυντών σε Ολυμπιακό κι ΑΕΚ αντίστοιχα.

4) Διίστανται οι πληροφορίες για το μέλλον του Ζήση Βρύζα, ο οποίος εδώ και 1 χρόνο έχει ανοίξει το δικό του μανατζερικό Γραφείο, με συνέταιρο του τον Ντίνο Διαμαντόπουλο, το οποίο στεγάζεται σε κτίριο στην Θεσσαλονίκη, ιδιοκτησίας Σαββίδη! Το ένα σενάριο τον θέλει να είναι σε ψυχρασία  πλέον οι σχέσεις του με το Σαββιδέϊκο. Έτσι μπορεί να εξηγηθεί πως έχασε ή δεν μπόρεσε να  προσελκύσει ταλαντούχους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ, όπως οι Τζόλης/Κούτσιας/Τσαούσης/Μιχαηλίδης.Το δεύτερο σενάριο, που θυμίζει…συγκρουόμενα σε σχέση με το πρώτο, είναι πως οι υποστηρικτές του στον οργανισμό ΠΑΟΚ προσπαθούν να “απαξιώσουν” τον Ρέμπε για να προωθηθεί στην θέση του ο Βρύζας. Υπάρχει όμως και τρίτο (το πιο… κουφό) σενάριο που ακούγεται στην πιάτσα και θέλει τον ομογενή πλούσιο ιδιοκτήτη της Καλαμάτας, τον Πρασά, να του έχει κάνει πρόταση να αναλάβει την ομάδα μαζί με την Ακαδημία της!! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στον ΠΑΟΚ! Ζήτησε να φύγει κορυφαίο όνομα – Ξενέρωσε με τη μεταγραφή – Τραγική εξέλιξη

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss