DeepCool AS500 Review – Το… ψύχος που θες

Αν και η δημοτικότητα των συστημάτων υδρόψυξης κλειστού κυκλώματος τύπου AIO (All-In-One) ανεβαίνει διαρκώς, υπάρχουν πολλοί ακόμα χρήστες που προτιμούν τις παραδοσιακές λύσεις αερόψυξης όπως είναι οι ψύκτρες.

Οι δύο βασικότεροι λόγοι είναι η ασφάλεια (ενδεχομένως ακόμα δεν έχουν εμπιστοσύνη στις λύσεις υδρόψυξης, ακόμα και στις εργοστασιακές, κλειστού κυκλώματος) και το χαμηλότερο συγκριτικά κόστος.

Η λύση AS500 της DeepCool, που είναι τύπου single-tower, απευθύνεται στη συγκεκριμένη μερίδα χρηστών και έχει ορισμένα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, στα οποία θα αναφερθούμε στη συνέχεια του άρθρου μας. Η ψύκτρα, σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να διαχειριστεί έως και 220W, κάτι αναμφισβήτητα εντυπωσιακό! Ακριβώς για αυτό τον λόγο την εγκαταστήσαμε στο σύστημα μέτρησης μας, με τον επεξεργαστή AMD Ryzen 9 5900X.

Η συσκευασία είναι απλή και περιέχει όλα όσα θα περιμένατε για να εγκαταστήσετε την ψύκτρα στον υπολογιστή σας, ανεξαρτήτως πλατφόρμας (υποστηρίζονται όλες οι σημερινές δημοφιλείς πλατφόρμες των AMD και Intel (όχι όμως και HEDT όπως είναι φυσικό).

Στη συσκευασία, πέρα από την ψύκτρα βεβαίως και τον μεγάλο ανεμιστήρα 140mm υπάρχουν 4 μεταλλικά κλιπ για την προσαρμογή του ανεμιστήρα στην ψύκτρα, βάσεις/ βραχίονες για την εγκατάσταση της σε mainboards με βάση για επεξεργαστές AMD (AM4, AM3+, AM3, AM2+, AM2, FM2+, FM2 και FM1) και Intel (τύπου LGA1200, LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA2011 και LGA2066), ένα backplate για την πλατφόρμα της Intel, διάφορες βίδες, παξιμάδια, ένα σωληνάριο με θερμοαγώγιμη πάστα, καλώδια (για τροφοδοσία και τον ελεγκτή ARGB) καθώς και ένα εγχειρίδιο χρήσης.

Διαβάστε ολόκληρο το review

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss