Δείτε πώς η φημολογούμενη νέα εγκοπή θα εμφανίζεται στην οθόνη στα μοντέλα iPhone 14 Pro αυτή τη στιγμή!

Αναρωτιέστε πώς θα μοιάζουν οι οθόνες των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max με τη νέα οπή σε σχήμα χαπιού στο επάνω μέρος της οθόνης; Λοιπόν, χάρη σε μια έξυπνη ιδέα που σκέφτηκε ο δημιουργός της ιδέας Ian Zelbo, αν έχετε ένα iPhone 13 Pro ή ένα iPhone 13 Pro Max, μπορείτε να δείτε μόνοι σας αυτή τη στιγμή.

Ο Zelbo απλά δημιούργησε νέα ταπετσαρία για τα μοντέλα iPhone 13 Pro που έχει την οπή σε σχήμα χαπιού στο κάτω μέρος. Εάν τοποθετήσετε την ταπετσαρία στο τηλέφωνό σας και την κρατήσετε ανάποδα, θα μπορείτε να δείτε πώς η γραμμή επηρεάζει την οθόνη στα επερχόμενα μοντέλα. Είναι ένα λαμπρό σχέδιο. Δείτε πώς μπορείτε να το βάλετε σε κίνηση (είναι αρκετά εύκολο).
Με το iPhone 13 Pro ή το iPhone 13 Pro Max, κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.Πατήστε στην εικόνα για να μεταφερθεί σε ολόκληρη τη σελίδα.Γυρίστε το τηλέφωνό σας ανάποδα και θα έχετε μια ιδέα για το τι να περιμένετε από τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 14 Pro.

Στις 7 Σεπτεμβρίου, η Apple αναμένεται να αποκαλύψει τέσσερις νέες συσκευές iPhone ξεκινώντας με το iPhone 14 6,1 ιντσών, το iPhone 14 Max (ή Plus 6,7 ιντσών), το iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών. Τα μη Pro μοντέλα θα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss