Δελτίο Τύπου: Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου – Πλήρης αθώωση για όλες τις κατηγορίες

Πλήρης αθώωση για όλες τις κατηγορίες

Τέλος έλαβε η δικαστική περιπέτεια της πρώην Βουλεύτριας Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, μετά από μήνυση που είχε υποβάλει ο Ν.Μ. το 2018 κατηγορώντας την κυρία Μεγαλοοικονόμου για ξυλοδαρμό .

Η πρώην Βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, σχετικώς με δήθεν περιστατικό που έλαβε χώρα την 18.05.2018 εντός του Μεγάρου της Βουλής, γνωστοποιεί ότι: σύμφωνα με την .. δικαστική απόφαση, αθωώθηκε πλήρως και για όλες τις κατηγορίες.

Το Δικαστήριο υιοθετόντας πλήρως την επίσης απαλλακτική πρόταση του κ. Εισαγγελέως της έδρας, έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της, και δεν υιοθέτησε σε κανένα σημείο τους ισχυρισμούς του μηνυτή.

Επισημαίνεται ότι ο μηνυτής, κ. Ν.Μ. είχε καταγγείλει την κ. Μεγαλοοικονόμου, για τα αδικήματα, δήθεν, της απρόκλητης σωματικής βλάβης, σωματικής βλάβης σε απόπειρα, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Αποδείχθηκε, αυτό, που η κ. Μεγαλοοικονόμου από την πρώτη στιγμή υποστήριζε: ότι είχε πέσει θύμα μια ενορχηστρωμένης προσπάθειας κατασυκοφάντησης της προσωπικότητας της. Πλέον, εκκρεμεί το δικαστήριο, όπου η κ. Μεγαλοοικονόμου, είναι ο μηνυτής κατά όσων την κατήγγειλαν ψευδώς.

Όπως δήλωσε η κυρία Μεγαλοοικονόμου μετά την απόφαση «Είναι μία ιδιαίτερη, μία σημαντική μέρα η σημερινή για εμένα και την οικογένειά μου κλείνει ένας κύκλος που ταλαιπώρησε την πολιτική και κοινωνική μου ζωή».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss