Δεν έχουν τελειωμό οι μπελάδες για τον Ezra Miller – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία Flash με τον Ezra Miller πάει για τις 23 Ιουνίου 2023 και ίσως αυτό λόγω κάποιων reshoots. Μένει να δούμε τι θα γίνει και πως θα αξιοποιηθεί, ενώ μένει να δούμε αν ισχύουν όσα είχαν γραφτεί πρόσφατα. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει γίνει χαμός με τον Ezra Miller, ωστόσο όπως έγινε γνωστό δεν θα αντικατασταθεί από τον πρωταγωνιστικό ρόλο από την Warner Bros., μιας και κάτι τέτοιο θα ήταν τεράστιο ρίσκο αυτή τη στιγμή, καθώς η παραγωγή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Η εταιρεία προσπάθησε να επιλέξει κάποιον άλλο ηθοποιό για τον ρόλο και γενικά έγιναν απανωτές συσκέψεις, ωστόσο το γεγονός πως είναι σε κάθε σκηνή της ταινίας, αλλά και τα θετικά σχόλια στα πρώτα screenings λειτούργησαν αποτρεπτικά για κάτι τέτοιο. Το βασικότερο θέμα είναι πως θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί εξεζητημένη τεχνολογία, ώστε να “σβηστεί’ και κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον να γίνει.
Ωστόσο, νέα μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο ηθοποιός, που αυτή τη φορά κατηγορείται για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος στο Stamford, όπως αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας του Vermont. Σύμφωνα με αυτή η διάρρηξη έγινε σε ένα σπίτι την 1η Μαΐου το απόγεημα και αφαιρέθηκαν πολλά μπουκάλια αλκοόλ, ενώ οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν ήταν παρόντες. Μετά από συνεχείς ελέγχους και έρευνες της αστυνομίας και αφού πήρε καταθέσεις από μάρτυρες, απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον ηθοποιό. Η αστυνομία εντόπισε τον Miller στις 7 Αυγούστου και του ζήτησε να εμφανιστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο του Vermont στις 26 Σεπτεμβρίου.
Να θυμήσουμε πως συν τοις άλλοις κατηγορείται από τους γονείς μιας κοπέλας για χειραγώγηση ανηλ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss