Δεν είναι καλά τα νέα για την σειρά Green Lantern – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Οι σειρές τα τελευταία χρόνια ολοένα και αυξάνονται, ενώ πλέον έχουμε μια ακόμα πoυ ετοιμάζεται για το κορυφαίο δίκτυο του HBO Max και θα είναι για έναν υπερήρωα της DC.

Η σειρά Green Lantern προχωράει κανονικά, αλλά με πολύ μεγάλες αλλαγές καθώς το budget της “πιο ακριβής σειράς της DC” θα είναι πάρα πολύ μικρό, συνεπώς δεν υπάρχει πλέον αυτός ο όρος, ενώ πρωταγωνιστές και συντελεστές αποχωρού και η προσέγγιση θα είναι τελείως διαφορετική απ’ ότι αρχικά. Η σειρά όπως λέγεται πλέον θα εστιάζει μόνο στον Green Lantern του John Stewart.
Συνεπώς δεν ισχύει η παρουσία του ο παραγωγού του Arrow, Greg Berlanti, ενώ αποχώρησε και ο σεναριογράφος και showrunner Seth Grahame-Smith, παρόλο που είχε ολοκληρώσει το γράψιμο για την πρώτη σεζόν. Παράλληλα, δεν θα είναι στην σκηνοθεσία ο Lee Toland Krieger, ούτε και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Finn Wittrock (θα υποδυόταν τον Guy Gardner, χαρακτήρα-κλειδί για την σειρά) και Jeremy Irvine (ως Alan Scott (τον πρώτο Green Lantern στη Γη που είναι και gay)).
Ο Greg Berlanti είχε αναφέρει πως η σειρά θα εστίαζε στους Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz, Alan Scott, ενώ θα υπάρχουν και οι Sinestro, Kilowog και άλλους ήρωες του Green Lantern Corps, ωστόσο όλα αυτά πλέον αποτελούν παρελθόν.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss