Denim παντελόνι ή shorts; 4 τάσεις στα jeans που θα (θέλεις να) φοράς συνέχεια το καλοκαίρι

Η εποχή για το «ξεσκαρτάρισμα» της ντουλάπας έφτασε! Σε λιγότερο από έναν μήνα υποδεχόμαστε επισήμως το καλοκαίρι, και η ντουλάπα μας από τα πιο χοντρά ρούχα του χειμώνα και πλέον πιο ανοιξιάτικα, θα περάσει στα δροσερά, άκρως καλοκαιρινά συνολάκια!
Με λίγα λόγια… ΩΡΑ να προετοιμαστούμε για το καλοκαίρι! Και ενώ, ναι, η άνοδος της θερμοκρασίας συνεπάγεται με κάποιες σημαντικές αλλαγές στην γκαρνταρόμπα, ένα είναι το item που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και θα σε αφήσω να μαντέψεις ποιο είναι αυτό. Μα, φυσικά, το jean!

Fashion inspo: 12 στυλάτα σύνολα για να φορέσεις τον Μάιο και να φέρεις το καλοκαίρι πιο κοντά
Οι 4 καλοκαιρινές τάσεις στα jeans που πρέπει να γνωρίζεις
Υπάρχουν jean υφάσματα που αντιστοιχούν στη χειμερινή σεζόν (χοντρά), στην ανοιξιάτικη (πιο λεπτά) και στην καλοκαιρινή (δροσερά). Στην καλοκαιρινή δε, αρχίζουν να μπαίνουν στο παιχνίδι, τα baggy jeans, τα jean shorts, οι jean φούστες αλλά και τα jean φορέματα.

Όπως μπορείς να καταλάβεις το jean υπάρχει παντού, και δικαιολογημένα αφού είναι η επιλογή που θα σε σώσει σε περίπτωση που δεν έχεις τι να βάλεις, αν λατρεύεις το casual ή free style, ενώ είναι το πιο διαχρονικό και ταυτόχρονα in fashion item! Γι ’αυτό λοιπόν το σημερινό θέμα μας είναι «jean υπόθεση», και θα σου πω τις καλοκαιρινές τάσεις στα jeans που χρειάζεται να ξέρεις για να ανανεώσεις την ντουλάπα σου ASAP!

Baggy Jeans
Λατρεύω ένα baggy jean σε συνδυασμό με κορμάκι, crop top ή ένα κοντό T-shirt! Είναι μια επιλογή που δε χρειάζεται πολλή σκέψη όσον αφορά τους συνδυασμούς.

@sophiamagdalenalenz why am I so obsessed w these jeans? #fürdich #fyp #foryou #fashion #outfitideas #summerfashion #outfitinspo ♬ sonido original – J.

Jean μίνι φούστα 
Η mini τζιν φούστα είναι τόσο ευέλικτη! Είναι ένα item ιδανικό και για τις πρωινές σου εξόδους αλλά και για τις βραδινές. Για το πρωί, μπορείς να την κρατήσεις σε casual διάθεση, συν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss