Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 01/11 έως 15/11

ΟΨΕΙΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ 01/11 έως 15/11
H Σελήνη, ο πιο γρήγορος αστρολογικός δείκτης, μπορεί να ενεργοποιήσει άλλες διελεύσεις που μας επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή ακόμη και όψεις του γενεθλίου χάρτη μας. Η θέση της παίζει σημαντικό ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στην πραγματοποίηση σημαντικών γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση χρωματίζει το κλίμα των ημερών με στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται. Μένει σε ένα ζώδιο περίπου 2, 5 μέρες, για αυτό το λόγο οι διελεύσεις της έχουν μικρό διάστημα επιρροής. Παρατήρησε τις μοίρες και το ζώδιο που γίνεται η κάθε όψη και σύγκρινε με το γενέθλιο χάρτη σου, για να ξέρεις πώς θα είναι η κάθε μέρα του μήνα.
ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

01.11.2022 (08°49´)
Εσωτερικές συγκρούσεις σε εμποδίζουν να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις κινήσεις. Από τη μία επιθυμείς να διεκδικήσεις πράγματα, ειδικά εάν πρόκειται για κάτι καινούριο και από την άλλη έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές και ίσως αδικαιολόγητες φοβίες.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ
01.11.2022 (11°26´)
Εάν κάνεις το λάθος να έχεις ιδιαίτερα μεγάλες προσδοκίες σήμερα, τουλάχιστον σε ότι αφορά αισθηματικά θέματα, μάλλον σε περιμένουν συναισθήματα απογοήτευσης και ματαίωσης. Δέξου απλά ότι σου προσφέρεται και μην απαιτήσεις το οτιδήποτε, διαφορετικά μόνο προβλήματα φαίνονται στον ορίζοντα.
ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
01.11.2022 (17°13´)
Τη νιώθεις την πίεση και μάλιστα αποπνικτική. Δεν έχεις να διαχειριστείς μόνο τα τρέχοντα , αλλά και άλλα που έχεις μαζεμένα καιρό. Προκειμένου να σε τρώνε, προσπάθησε να τα εξωτερικεύσεις ή να βρεις ένα νέο ενδιαφέρον στο οποίο θα αφοσιωθε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss