Δέσποινα Μοιραράκη: «Αυτήν την περίοδο νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου»

Τα πρώτα Χριστούγεννα της Δέσποινας Μοιραράκη χωρίς τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη

Η απώλεια του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη της έχει στοιχήσει αρκετά. Η ίδια ξέρει πως οι φετινές γιορτές θα είναι πολύ διαφορετικές για εκείνη καθώς ο θάνατος του Γιάννη Κοντούλη της έχει στοιχίσει πολύ και την έχει κάνει να νιώθει μοναξιά.
Ωστόσο από την άλλη «Η Βασίλισσα των Χαλιών» ευγνωμονεί που έχει δουλειά στην τηλεόραση αυτή τη χρονιά και έτσι μπορεί να προχωρήσει μπροστά, λέγοντας πως η εκπομπή ήρθε τη σωστή στιγμή.

«Τα Χριστούγεννα είναι η πιο ωραία γιορτή της χρονιάς που θέλει να έχεις πολλή αγάπη και να έχεις κοντά σου μόνο αγαπημένα πρόσωπα. Έχω καταπληκτικές αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα με την οικογένεια μου, τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Αυτά τα Χριστούγεννα όμως είναι πολύ δύσκολα για μένα και δεν ξέρω αυτό το “αστέρι” τι μπορεί να μου φέρει. Αυτή τη στιγμή νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου αλλά προσπαθώ με τη δουλειά μου, την οικογένεια μου και πάρα πολύ καλούς φίλους να προχωρώ μπροστά. Η εκπομπή ήρθε σε μια περίοδο της ζωής μου που πραγματικά ευλογώ τον Θεό για αυτό. Ήταν καρμικό γιατί κατά καιρούς μού είχαν γίνει και άλλες προτάσεις να παρουσιάσω διαφορετικά πράγματα αλλά ούτε καν το σκεφτόμουν. Τώρα ήταν το σωστό timing», ανέφερε χαρακτηριστικά στον φακό της εκπομπής «Super Κατερίνα».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss