Δέσποινα Βανδή: Το πρώτο της μήνυμα μετά την είδηση ότι είναι θετική στον κορονοϊό

H Δέσποινα Βανδή δεν γλύτωσε από τη «μανία» του κορονοϊού, καθώς εντοπίστηκε θετική, έπειτα από ένα μοριακό τεστ το οποίο πραγματοποίησε για προληπτικούς λόγους.

Η τραγουδίστρια, όπως είπε σε κάποια βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ένιωθε ότι κάτι την περιτριγυρίζει και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε την Τρίτη να πραγματοποιήσει PCR Test, το οποίο τελικά βγήκε θετικό. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως δύο ημέρες πριν, όταν και χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Κύπρο, είχε βγει αρνητικό.

Η τραγουδίστρια, όπως είναι λογικό, θα παραμείνει σε καραντίνα για όσο ορίζει το πρωτόκολλο και ως εκ τούτου, δεν θα πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις της στην Κύπρο, ενώ δεν θα βρίσκεται και στην κριτική του «J2US» το βράδυ του Σαββάτου, στον μεγάλο τελικό.

H Δέσποινα Βανδή έγραψε στην ανάρτηση της στο Instagram: «Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη συμπαράσταση! Δώστε σημασία και στις πιο μικρές ενδείξεις! Κυριακή έκανα μοριακό για να μπω στην Κύπρο Τρίτη αισθανόμουν πως πάω να αρρωστήσω από την κούραση και ξανα έκανα ένα μοριακό για προληπτικούς λογους και βγήκα θετική Εμβολιασμένη και έχοντας ένα αρνητικό μοριακό 40 ώρες πριν θα μπορούσα να μην έχω πάει να ξανακάνω και να συνεχίζω να κυκλοφορώ! Θέλει μεγάλη προσοχή παιδιά! Καλή δύναμη! Ας προσευχηθούμε όλοι να τελειώσει σύντομα και να είμαστε καλά!❤️❤️❤️❤️».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss