ΔΕΘ 2022: Με λάμψη οι τραγουδιστές που θα διασκεδάσουν επισκέπτες και εκθέτες

ΔΕΘ 2022: Αυτοί είναι οι τραγουδιστές που θα βρεθούν στη σκηνή – Με διασκέδαση θα «πλημμυρίσουν» οι νύχτες της 86ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιείται φέτος από 11 έως 18 Σεπτεμβρίου.

Η 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της για ακόμα μια χρονιά το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και εκτός από το πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον πρόκειται να παρουσιαστεί επί σκηνής και ένα πλούσιο μουσικό σόου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Thestival.gr όπως σε κάθε διοργάνωση, οι υπεύθυνοι της ΔΕΘ έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων το οποίο θα ανεβάσει τη διασκέδαση στα ύψη.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ – HELEXPO, Αλέξης Τσαξιρλής, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη αποκάλυψε κάποια από τα ονόματα που θα ανέβουν στη σκηνή της Έκθεσης.
Η πρεμιέρα των μουσικών εκδηλώσεων θα γίνει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου με την Πάολα να αναλάβει το εντυπωσιακό ξεκίνημα στις εκθεσιακές συναυλίες. Μια ημέρα μετά, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου το τιμόνι θα κρατήσει ο Βασίλης Λάκης, ενώ την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου τη σκυτάλη θα πάρει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Το διήμερο που θα ακολουθήσει, Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, ενώ στο μουσικό κομμάτι, την πρώτη ημέρα, οι αδερφοί Τσαχουρίδη θα παρουσιάσουν ειδικό αφιέρωμα στον Πόντο και τη Μικρά Ασία και την επομένη, θα λάβουν τη σκυτάλη ο Γιώργος Νταλάρας και η Εστουδιαντίνα.

Η Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου θα είναι αφιερωμένη στο νεανικό κοινό, καθώς στη σκηνή θα ανέβουν οι King, η Demy και ο Δήμος Αναστασιάδης, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει ο Γιώργος Σαμπάνης.
Οι μουσικές βραδιές θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου,με τον Βασίλη Καρρά και τη Κατερίνα Λιόλιου.
Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss