ΔΕΘ: Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα

Ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από μέλη της κυβέρνησης, στάθηκε σε σειρά περιπτέρων της 86ης ΔΕΘ που έχουν ιδιαίτερο αναπτυξιακό και κοινωνικό ενδιαφέρον.

Τα περίπτερα της 86ης ΔΕΘ επισκέφθηκε, το πρωί, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από μέλη της κυβέρνησης, στάθηκε σε σειρά περιπτέρων που έχουν ιδιαίτερο αναπτυξιακό και κοινωνικό ενδιαφέρον, αλλά και στο περίπτερο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που είναι φέτος η τιμώμενη χώρα στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Πυροσβεστικού Σώματος
Στο περίπτερο της Πυροσβεστικής ο Πρωθυπουργός εξήρε το έργο των ανθρώπων που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη μάχη της κατάσβεσης των πυρκαγιών, ευχαριστώντας το Πυροσβεστικό Σώμα για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει, καθημερινά, στους πολίτες.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και σε όλους τους κρατικούς φορείς οι οποίοι -πιστεύω για πρώτη φορά- συνεργάστηκαν μαζί με την κοινωνία των πολιτών σε αυτό το επίπεδο για να έχουμε πραγματικά ένα καλό καλοκαίρι.

Πέρυσι όταν η χώρα χτυπήθηκε από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου του 2021, είχα αναλάβει μία δέσμευση ότι θα κάνουμε μία σκληρή αξιολόγηση των αδυναμιών μας και θα προχωρήσουμε σε μία ουσιαστική αναδιάταξη των δυνάμεων. Επιστρατεύσαμε τον κύριο Υπουργό, τον …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss