Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μαζί με τον γιατρό της μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, «Super Κατερίνα», για την κατάσταση της υγείας της.

Γιατρός: «Είναι πολύ συχνή περίπτωση και απειλεί μέχρι και την υγεία του νεφρού αν δεν το προσέξει κανείς»

Όπως είπε η ίδια παρέλυσε από τη μία πλευρά λόγω των πόνων. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρούς της, κ. Αδαμίδη: «Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή λοίμωξη. Είναι πολύ συχνή περίπτωση και απειλεί μέχρι και την υγεία του νεφρού αν δεν το προσέξει κανείς. Είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα που μας ήρθε η Δήμητρα, αλλά και άλλα άτομα που μας έρχονται με αυτή τη λοίμωξη. Οι ενοχλήσεις ήταν έντονες».

«Δεν μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι από τον πόνο στο νεφρό»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τη σειρά της είπε: «Εγώ δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά. Δεν μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι από τον πόνο στο νεφρό. Ανέβασα πυρετό μέχρι 39,6».

«Δεν έχει τελειώσει όλο αυτό»

Στη συνέχεια, το μοντέλο, εμφανώς συγκινημένη, «λύγισε» on camera, γιατί δεν ήθελε να την δει έτσι ο κόσμος, ενώ τόνισε πόσο σημαντική ήταν η στήριξη που δέχτηκε από τον κόσμο. Παράλληλα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε ότι λόγω άγχους το τελευταίο εξάμηνο, αντιμετώπισε επίσης, σοβαρά θέματα με τα γυναικολογικά της.

Τέλος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε: «Σε λίγο βγαίνω από το νοσοκομείο, αλλά θα συνεχίσω τη θεραπεία από το σπίτι. Δεν έχει τελειώσει όλο αυτό».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss