Διαγνώστηκε με καρκίνο και έχει ξεκινήσει χημειοθεραπείες η Jane Fonda – Cineramen

FILE – Jane Fonda arrives at the Season 7 final episodes premiere of “Grace and Frankie,” on April 23, 2022, at NeueHouse Hollywood in Los Angeles. The 84-year-old actor said in an Instagram post Friday, Sept. 2, 2022, that she has been diagnosed with non-Hodgkin lymphoma and has begun a six-month course of chemotherapy. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File)

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η Jane Fonda με ανάρτηση της στο Instagram ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο. Ανέφερε πως έχει διαγνωστεί με λέμφωμα Non Hodgkin και ότι λαμβάνει χημειοθεραπεία για τη νόσο.

Συγκεκριμένα, η 84χρονη ηθοποιός έγραψε: «Λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι, έχω κάτι προσωπικό που θέλω να μοιραστώ. «Έχω διαγνωστεί με λέμφωμα non-Hodgkin και έχω ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Αυτός είναι ένας πολύ θεραπεύσιμος καρκίνος. Το 80% των ανθρώπων επιβιώνει, οπότε νιώθω πολύ τυχερή».
«Σχεδόν κάθε οικογένεια στην Αμερική χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο κάποια στιγμή και πάρα πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν πρόσβαση στην ποιοτική υγειονομική περίθαλψη που λαμβάνω, γεγονός καθόλου σωστό», συνέχισε. Η θρυλική σταρ έκανε γνωστό πως κάνει χημειοθεραπείες εδώ και έξι μήνες και «διαχειρίζεται τις θεραπείες αρκετά καλά», ενώ τόνισε πως δεν θα αφήσει την ασθένεια να επηρεάσει τις δράσεις της για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη.
Η τρεις φορές παντρεμένη σταρ του κινηματογράφου, η οποία έχει πολεμήσει και στο παρελθόν με τον καρκίνο, συνέχισε λέγοντας ότι ήταν «τυχερή» που «έχει ασφάλιση υγείας και πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς και θεραπεία». Στο παρελθόν είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και του δέρματος, ενώ είχε ρίξει την ευθύνη για …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss