ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΗΤΗ! ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ με ΔΩΡΟ μια θεραπεία χειρομάλαξης με εργαλεία ρεφλεξολογίας για ανακούφιση αυχενικού και ισχιαλγιών

Το NEWSMAG, και το My Recover Lab σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, μια θεραπεία χειρομάλαξης με εργαλεία ρεφλεξολογίας για ανακούφιση αυχενικού και ισχιαλγιών διάρκειας 75 λεπτών!

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε είναι like / Follow στη σελίδα μας στο Facebook: ⇒ Newsmag.gr  mention φίλους στο post (του Facebook) και να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

⇒ Συνέχεια στη φόρμα

>> Για επιπλέον συμμετοχή μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο instagram ⇒ @thenewsmag και να αφήσετε σχόλιο κάτω από τη φώτο του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 01/02/2021, στις 12 τα μεσάνυχτα και το όνομα του νικητή θα ανακοινωθούν μέσω σχετικής ανάρτησης στη σελίδα μας στο instagram, στο Facebook και στο site μας, ενώ θα ειδοποιηθούν και με προσωπικό μήνυμα.

Κερδίστε τώρα!

Λίγα λόγια για το My Recovery Lab

O Πέτρος Μισυρλής, ιδιοκτήτης του My Recovery Lab (enallaktikitherapeia.gr) είναι πιστοποιημένος χειρομαλάκτης / χειροθεραπευτής, διδαχθείς απο κορυφαίους του χώρου φυσικοθεραπευτές / μασέρ  /χειροπρακτικούς ενώ είναι και κάτοχος του Διπλώματος και Πιστοποιητικού Σουηδικής και Classic Relax μάλαξης, Αθλητικής μάλαξης και deep tissue.

Το θεραπευτήριο βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά

Facebook My Recovery Lab
Website My Recovery Lab

Καλή επιτυχία!!!

Συγχαρητήρια στην τυχερή του διαγωνισμού μας. Είναι η κυρία Katerina Pavlina Plessa

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss