Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Διπλές προσκλήσεις για το Christmas Factory

Το Newsbomb.gr προσφέρει διπλές προσκλήσεις για το Christmas Factory.

Το Newsbomb.gr δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να κερδίσουν 5 διπλές προσκλήσεις για το Christmas Factory στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100 & Περσεφόνης στο Γκάζι), το Σάββατο 26/11 (ώρα: 10.00 – 22:00) και άλλες 5 διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 26/11 (ώρα: 10.00 – 22.00). Οι προκλήσεις καλύπτουν τα εξής:1. Θρόνος του Άη Βασίλη2. Παιχνίδι – Λαβύρινθος των Ξωτικών3. Έκφραση– Σπίτι των Ξωτικών4. Αγαπώ πρώτα έμενα – Χορογραφία των Ξωτικών5. Δημιουργικότητα – εργαστήρι ζαχαροπλαστικής6. Μουσική- Η μπάντα των ξωτικών7. Τέχνες -Face painting8. Επιβράβευση -Κονκάρδα9. Κατανόηση -Έλα στην θέση μουΑπό το Σάββατο 26 Νοεμβρίου η καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπάει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
Όλοι Κοιτάμε Ψηλά!

Ήδη οι χριστουγεννιάτικες μηχανές έχουν ανάψει, τα ξωτικά είναι σε μεγάλη φούρια, φροντίζοντας και για την τελευταία λεπτομέρεια, ενώ τα μπισκότα ψήνονται και μοσχοβολάει όλη η Τεχνόπολη…
Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου το The Christmas Factory στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ανοίγει επιτέλους τις πόρτες του και μας προσκαλεί στην καθιερωμένη – αλλά φέτος ιδιαίτερα εμπλουτισμένη- μεγάλη φαντασμαγορική γιορτή του!

The Christmas Factory στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Φέτος όλοι κοιτάμε ψηλά και παρακολουθούμε μαγνητισμένοι τον Άι Βασίλη να προσγειώνεται στην καρδιά της Αθήνας, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να σημάνει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου!
Η Φετινή μας Γιορτή (υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Σουλεϊμάν και της Αθηνάς Σακαλή) τα έχει όλα! Οικοδέσποινα θα είναι η λαμπερή Φαίη Σκορδά, που θα μας καλωσορίσει μαζί με τον αγαπημένο Πρόεδρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων Κωνσταντίνο Δέδε ανάβοντας το λαμπερό και πλούσια στολισμένο δέντρο μας!Μουσική θα παίξουν – με τη βοήθεια των …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss