ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τέλος ο Φούφης, δεν δίνει φέτος παράταση ο Λιόλιος!

Ο Ιωάννης Φούφης δεν θα είναι στους εν ενεργεία διαιτητές της Basket League, καθώς ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν παρατείνει το όριο ηλικίας

Παρότι είχε πάρει διαβεβαιώσεις ότι θα παραταθεί το όριο ηλικίας για τους διαιτητές πέρα από τα 50 έτη, τελικά ο Ιωάννης Φούφης οδηγείται από τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο στην… αποστρατεία.

Ο έμπειρος διεθνής ρέφερι συμπλήρωσε τα 50 έτη και πλέον από τη στιγμή που δεν έχει αλλάξει ο κανονισμός από την Ελληνική Ομοσπονδία, αποχωρεί από την διαιτησία.

Η εξέλιξη αυτή σύμφωνα με πληροφορίες τον δυσαρεστεί, καθώς ο πρόεδρος της ΕΟΚ φέρεται από το τέλος της περσινής σεζόν να είχε αφήσει ένα παράθυρο για να παραταθεί το όριο ηλικίας πέρα από τα 50 έτη.

Τελικά, προ ημερών στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Λιόλιου ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Ιωάννη Φούφη πως δεν θα είναι στους διαιτητές που θα διευθύνουν αγώνες της Basket League, λόγω του ορίου ηλικίας.

Η εξέλιξη αυτή αιφνιδίασε τον έμπειρο ρέφερι, που περίμενε την τροποποίηση του κανονισμού και την αλλαγή στο όριο ηλικίας η οποία τελικά δεν ήρθε.

Βέβαια, δεν ξέρουμε ποια θα είναι η εξέλιξη την επόμενη σεζόν και αν ο Βαγγέλης Λιόλιος προχωρήσει τότε σε μια αλλαγή, ώστε να παραταθεί το όριο ηλικίας. Πάντως, αυτή τη στιγμή η ενεργή διαιτησία ολοκληρώθηκε για τον Ιωάννη Φούφη και το αντιλήφθηκε στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, όπου δεν συμμετείχε.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss