Διάλεξε πόρτα και μάθε κάτι για τον εαυτό σου

Κάθε πόρτα κρύβει κάτι βαθύτερο, κάτι που βρίσκεται μέσα σου και πιθανόν δεν γνώριζες ούτε εσύ. Ποια πόρτα θα διαλέξεις;

πόρτες
© astrology.gr

Εάν επέλεξες την Πόρτα 1

Έχεις χιούμορ και σου αρέσει γενικά να είσαι χαλαρός. Θέλεις να γαλουχείς τους άλλους και εκτιμάς τα απλά πράγματα στην ζωή. Για παράδειγμα, εκτιμάς ένα καλό πλυντήριο πιάτων, ένα αρωματικό κερί, ή το να τρως παραδοσιακό ψωμί από τον φούρνο της γειτονιάς. Ονειρεύεσαι το καλύτερο για όλους και σου αρέσει να δημιουργείς μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι, αν ποτέ χρειαστείς τη βοήθεια ή τη στήριξη των άλλων, πρέπει να την ζητήσεις, χωρίς να διστάσεις.

Εάν επέλεξες την Πόρτα 2

Η χαρούμενη προσωπικότητά σου σε κάνει να μένεις για πάντα… παιδί. Αν και είσαι εύκολος άνθρωπος, τείνεις κάποιες φορές να έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση και άγχος για συγκεκριμένα θέματα στην ζωή σου. Είσαι συνήθως ανοργάνωτος και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις για να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και να δώσεις λύσεις στα προβλήματά σου.  Είσαι ένα περήφανο άτομο και θα πρέπει να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου περισσότερο. Πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου και να ανακαλύψεις πώς θα εκφράζεσαι καλύτερα, έτσι ώστε και οι γύρω σου να σε καταλαβαίνουν πιο εύκολα. Να θυμάσαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν, αλλά θα πρέπει να τους δώσεις να καταλάβουν ότι θα δεχτείς την βοήθειά τους. Η ζωή είναι πιο εύκολη όταν «ανοίγεσαι» στους γύρω σου.

Εάν επέλεξες την Πόρτα 3

Είσαι ένα ιδιόμορφο άτομο που πάντα βρίσκει λύσεις. Είσαι εκπληκτικός στο να λύνεις προβλήματα, θέλεις να ζεις μια απλή ζωή και συνήθως την περνάς με τα βασικά. Γιατί να χρειάζεσαι κάτι άλλο; Εύκολα ικανοποιείσαι και σου αρέσει να κάνεις πράγματα για τους άλλους. Είτε αυτό είναι να βοηθήσεις τον γείτονα που κλείστηκε έξω από το σπίτι του, είτε την μητέρα σου σε κάποιες δουλειές που δεν προλαβαίνει, είτε έναν φίλο σου στη μετακόμιση. Είσαι πάντα εκεί για να δώσεις την στήριξή σου. Να θυμάσαι ότι η ζωή είναι μοναδική και δεν είναι κακό να κακομαθαίνεις και λίγο τον εαυτό σου. Είσαι κι εσύ ξεχωριστός!

Εάν επέλεξες την Πόρτα 4

Είσαι λίγο δραματικός τύπος. Έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα και αγαπάς να εκφράζεσαι μέσα από την συγγραφή, την μουσική ή την τέχνη. Από τη μια, μπορεί να είσαι ανοιχτός και φιλικός, από την άλλη όμως είσαι εσωστρεφής και να επιζητάς την ηρεμία και την μοναχικότητα. Συνήθως είσαι επιφυλακτικός και κρατάς τις σκέψεις και τα προβλήματά σου για τον εαυτό σου. Νομίζεις ότι κανένας δεν θα σε καταλάβει, πραγματικά, ωστόσο θα αισθανθείς πολύ καλύτερα, αν ανοιχτείς στους άλλους και μοιραστείς τα συναισθήματά του. Βαθιά μέσα σου έχεις την ανάγκη να είσαι ο «βράχος» όπου οι άλλοι θα στηριχτούν πάνω σου για βοήθεια. Να ξέρεις ότι οι δικοί σου άνθρωποι θέλουν να μοιράζονται τα συναισθήματά τους μαζί σου, όμως θέλουν κι εσύ να μοιράζεσαι τα δικά σου.

Πηγή: Astrology.gr

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss