Diamond Dust Cuff: Δες πώς θα κάνεις αυτό το πανεύκολο και super chic nail art

Η Betina Goldstein «ζωγράφισε» για ακόμα μία φορά και μας έδειξε ακριβώς πώς μπορούμε να αντιγράψουμε αυτό το τέλειο nail art μόνες μας, ακόμα και στο νησί.

Το ότι λατρεύουμε την Betina Goldstein το έχεις σίγουρα καταλάβει. Είναι η nail artist με το ομορφότερο Instagram account, την οποία έχει μάλιστα εμπιστευθεί ο οίκος Chanel, κάνοντάς την επίσημη artist για τη σειρά των πολυτελών βερνικιών του. Η Betina λοιπόν, ανεβάζει σχεδόν καθημερινά τις δημιουργίες της στο Instagram και μας κάνει να χαζεύουμε κάθε φορά. Αυτό έγινε και πριν μερικές μέρες, όταν ανέβασε το Diamond Dust Cuff μανικιούρ που έφτιαξε.

Πρώτη φορά, το εμπνεύστηκε για τα νύχια της Julia Garner στο Met Gala του 2021, αλλά το επανέφερε γιατί είναι πανέμορφο και πανεύκολο. Αυτή τη φορά όμως ανέβασε και ένα tutorial, δείχνοντάς μας πώς ακριβώς το έκανε, για να μπορέσουμε και εμείς να το καταφέρουμε όπου και αν βρισκόμαστε. Πάτα play παρακάτω για να δεις και τα συζητάμε στη συνέχεια…

Multi shopping: Τα άκρως απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς του καλοκαιριού κάτω από 20€
Τέλειο; Είναι ένα από τα πιο κομψά μανικιούρ που έχουμε δει, και μπορείς να το αντιγράψεις πανεύκολα, αν έχεις λίγη υπομονή. Όπως είδες, η Betina ξεκινά με μία βάση νυχιών, απαραίτητη ό, τι χρώμα και αν έχεις επιλέξει. Εκείνη κάνει gel μανικιούρ και το «ψήνει» όμως δεν έχει σημασία, μπορείς εννοείται να το κάνεις και με απλά βερνίκια. Έπειτα, περνά μία υπόλευκη βάση για να έχει ένα «καθαρό» αποτέλεσμα στο νύχι.

Στη συνέχεια, με ένα λεπτό πινέλο από τη συλλογή της, ζωγραφίζει σιγά σιγά το glittery cuff ακολουθώντας τη γραμμή της βάσης του νυχιού. Αν το κάνεις και εσύ πολύ αργά, χωρίς βιασύνη, θα δεις ότι δεν είναι δύσκολο. Αντί για το ειδικό πινέλο μάλιστα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα παλιό πινελάκι για eyeliner ή ακόμα και μία οδοντογλυφίδα, αρκεί να κάνεις πραγματικά πολύ αργές κινήσεις.
Αυτό είναι όλο. Ολοκληρώνεις με λίγο top coat για να «κλειδώσεις» το αποτέλεσμα και τελείωσες! Μπορεί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss