Διαρροή του OnePlus 10T αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του επόμενου prem

Το OnePlus 10T αναμένεται να είναι το τελευταίο premium τηλέφωνο της OnePlus φέτος, και μια νέα διαρροή έχει τώρα αποκαλύψει λεπτομέρειες του smartphone με στόχο την κυκλοφορία του προς το τέλος του έτους ενώ συνοδεύεται από έναν επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1.

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η OnePlus έχει μόνο μια ακόμη ναυαρχίδα στα σκαριά για κυκλοφορία φέτος. Αυτό το τηλέφωνο θα είναι το OnePlus 10T, όχι το φημολογούμενο OnePlus 10 Ultra και μια νέα διαρροή έχει τώρα δώσει περισσότερες πληροφορίες για αυτό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το OnePlus 10T θα τροφοδοτείται από Snapdragon 8+ Gen 1. Προηγούμενες φήμες υποστήριζαν ότι ένα MediaTek Dimensity 9000 μπορεί να ήταν στα σκαριά, αλλά φαίνεται ότι η OnePlus τελικά επέλεξε το τελευταίο και καλύτερο chipset της Qualcomm.

Το OnePlus 10 Ultra που υποτίθεται ότι αντικαθιστά αυτό το τηλέφωνο φημολογείται ότι ήταν μια συσκευή με επίκεντρο την κάμερα, αλλά αυτές οι φήμες μπορεί να ήταν λανθασμένες, καθώς το OnePlus 10T λέγεται ότι διαθέτει κύρια κάμερα 50 MP, εξαιρετικά ευρεία κάμερα 16 MP και 2 MP αισθητήρα macro. Δεν υπάρχουν τηλεφωτογραφικές κάμερες στο κινητό, προφανώς, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι το 10T είναι τοποθετημένο κά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss