Διαθέσιμη η αναβαθμισμένη σειρά Fiat Tipo – FleetNews

Διαθέσιμη η αναβαθμισμένη σειρά Fiat Tipo, που προσφέρει περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης, πληρέστατη γκάμα κινητήρων, αλλά και αναβαθμισμένα στοιχεία στην καμπίνα των επιβατών.
Το μοντέλο αυτό έχει διακριθεί για την ευρυχωρία, την πρακτικότητα, αλλά και το συνολικά αποδοτικό του χαρακτήρα. Ακολουθώντας τη νέα προϊοντική στρατηγική της Fiat, όπου ο πελάτης με τρία απλά βήματα μπορεί να διαμορφώσει το ιδανικό για τις ανάγκες του αυτοκίνητο, η αναβαθμισμένη σειρά Tipo διαθέτει εκδόσεις hatchback και station wagon, Turbo κινητήρες βενζίνης, diesel και υβριδικό σύστημα 48V με δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά, καθώς και τρία πακέτα εξοπλισμού με ιδιαίτερα το κάθε ένα χαρακτηριστικά.
Τα διαθέσιμα πακέτα εξοπλισμού Style/Style+ (με έμφαση στο στιλ), Tech (με έμφαση στα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας) και Comfort (με έμφαση στην άνεση) μπορούν να επιλεγούν ξεχωριστά ή με όποιο συνδυασμό επιθυμεί ο αγοραστής. Παράλληλα υποστηρίζοντας με συνέπεια τον φιλανθρωπικό οργανισμό RED, η Fiat προσφέρει με τη νέα σειρά Tipo και την ειδική έκδοση Tipo (RED), μέσω της οποίας η ιταλική εταιρεία συμβάλει στην καταπολέμηση των πανδημιών.  Διαθέσιμη και με τα δύο αμαξώματα (hatchback / station wagon) είναι και η κορυφαία έκδοση Cross, η οποία προσφέρει έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα στο μοντέλο.
Σε επίπεδο κινητήρων, η νέα σειρά εφοδιάζεται με σύνολα που υπερκαλύπτουν την πλέον πρόσφατη προδιαγραφή, Euro 6.4. Στο σύνολο τους χρησιμοποιούν σύστημα υπετροφοδότησης με στροβυλοσυμπιεστή (Turbo), έτσι ώστε να εξασφαλίζουν υψηλά απόδοση, ελαστικότητα και κυρίως χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και αντίστοιχα χαμηλές εκπομπές ρύπων. Στη βάση της γκάμας βρίσκεται το σύνολο βενζίνης 1.0Τ απόδοσης 100 ίππων και 190 Nm ροπής μόλις στις 1.500 σ.α.λ. Σε επίπεδο diesel, ο 1.6MTJ, εκτός από την υψηλή απόδοση (130 ίπποι / 320 Nm ροπή), χαρακτηρίζεται και από τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που εξασφαλίζει στο Tipo αυτονομία που ξεπερνά τα 1.000χλμ. Τέλος διαθέσιμο είναι και το νέο υβριδικό σύνολο των 48V, το οποίο συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων και για πρώτη φορά στην κατηγορία προσφέρει και δυνατότητες κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά υπό συνθήκες (κυκλοφοριακή συμφόρηση, ελιγμοί στάθμευσης, κ.α.).
Παράλληλα με τη διαμόρφωση μιας ακόμα πληρέστερης γκάμας, η νέα σειρά του Fiat Tipo φέρνει και μια σειρά αναβαθμίσεων στο εσωτερικό, με νέες επενδύσεις καθισμάτων με το λογότυπο της Fiat, ταμπλ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss