Διαθέσιμη η πρώτη ενημέρωση “Moment” για τα Windows 11

Η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη ενημέρωση “moment” για τα Windows 11, μία από τις περιοδικές ενημερώσεις που η εταιρεία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα και η οποία περιλαμβάνει βελτιώσεις στο Amazon Appstore, το File Explorer και στη μπάρα εργασιών (taskbar).

Με την κυκλοφορία της ενημέρωσης 22H2, η Microsoft είχε δηλώσει ότι θα προσθέτει περιοδικά νέα χαρακτηριστικά και εμπειρίες στα Windows 11, κάτι που είχε κάνει άλλωστε και στο παρελθόν με άλλες εκδόσεις των Windows. Τα νέα χαρακτηριστικά που προστίθενται με τη νέα ενημέρωση των Windows 11 περιλαμβάνουν:
File Explorer Tabs: O File Explorer αποκτά επιτέλους tabs, επιτρέποντας στους χρήστες να οργανώνουν ευκολότερα τα αρχεία και να μεταφέρονται μεταξύ φακέλων. Έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τις καθημερινές εργασίες και παράλληλα να κάνει πιο εύκολη τη συνεργασία με το OneDrive.

Taskbar: Δύο αλλαγές που σύμφωνα με τη Microsoft προτάθηκαν από τους χρήστες έρχονται στη γραμμή εργασιών. Αρχικά οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν όλες τις εφαρμογές που είναι ανοιχτές και τα εικονίδιά τους βρίσκονται στη taskbar, χωρίς ο αριθμός τους να περιορίζεται όπως τώρα. Ακόμα γίνεται πιο εύκολη η πρόσβαση στο Task Manager.

Προτεινόμενες ενέργειες: Αυτή η λειτουργία προβλέπει τις ανάγκες των χρηστών και προτείνει ενέργειες που αυτοί μπορεί να θέλουν να κάνουν, όπως η αυτόματη επισήμανση τηλεφωνικών αριθμών για να καλέσουν ή ο ορισμός μελλοντικών ημερομηνιών ως γεγονότα στο ημερολόγιό τους.

Photos app: Η ανανεωμένη εφαρμογή των φωτογραφιών έρχεται στο τέλος του μήνα και οργανώνει φωτογραφίες από το smartphone του χρήστη, την κάμερα και το OneDrive του. Το Νοέμβριο, η ενσωμάτωση του iCloud στο Photos app θα δώσει στους χρήστες πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες που διαθέτουν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss