Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτός είναι ο λόγος που μισείς τους χωρισμούς!

Αποκλείεται να μην νιώθεις δυσαρέσκεια ή νοσταλγία για ένα κομμάτι της ζωής σου που τελείωσε οριστικά

Κανένα ζώδιο, ούτε καν ο επιθετικός Κριός ή ο ανεξάρτητος Υδροχόος, δεν απολαμβάνει ποτέ έναν χωρισμό. Ακόμα και οι χωρισμοί που τελειώνουν κάτω από τις πιο φιλικές και εγκάρδιες συνθήκες μπορεί να είναι οδυνηροί.
Αν και είναι πολύ συνηθισμένο, μετά από ένα χωρισμό, να νιώθει κάποιος θλίψη ή θυμό, δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο ούτε φοβούνται τα ίδια πράγματα όταν τελειώνει μια σχέση. Στην περίπτωση πάντως, που θα δεις ένα άτομο το οποίο χώρισε πρόσφατα να είναι υπερβολικά χαρούμενο, πρέπει να ξέρεις ότι κάπου «το παίζει». Αποκλείεται να μην νιώθει δυσαρέσκεια ή νοσταλγία για ένα κομμάτι της ζωής του που τελείωσε οριστικά.

Όλοι οι άνθρωποι και συνεπώς όλα τα ζώδια έχουν κάποιο λόγο να μισούν τον χωρισμό και τα συναισθήματα που τους αφήνει. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις για ποιο λόγο μισούν τους χωρισμούς στα ζώδια του αέρα.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το ζώδιο συμβολίζεται από ένα ζευγάρι διδύμων, πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται για μια κοινωνική πεταλούδα που συχνά αντιμετωπίζει δυο ανταγωνιστικά αφηγήματα στο μυαλό του. Σε μια κατάσταση χωρισμού, η ελαφριά πλευρά του είναι πιθανό να αποστασιοποιηθεί από τον πόνο και να προσποιηθεί ότι όλα είναι εντάξει, ενώ η συναισθηματική του πλευρά έχει τη δυνατότητα να μηρυκάζει την κατάσταση σε σημείο εμμονής.

Οι Δίδυμοι έχουν τη φήμη ότι σπεύδουν να θεραπεύσουν την καρδιά τους που ράγισε, συνδεόμενοι αμέσως με κάποιο άλλο άτομο, αλλά σίγουρα αυτή η λύση δεν είναι η μόνη τους επιλογή. Δεν είναι τόσο αναίσθητοι ή αδιάφοροι, όσο μπορεί να δείχνουν. Η απώλεια του «κολλητού» τους με τον οποίο/α μοιράζονταν κάθε ενδιαφέρουσα στιγμή της ζωής τους, είναι πραγματικά επώδυνη. Μισούν το ότι έμειναν μόνοι και σε πρώτη φάση θεωρούν δύσκολο να ανακάμψουν.
Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss