Διέρρευσαν οι προδιαγραφές του OnePlus 11R

Οι προδιαγραφές του OnePlus 11R έχουν αποκαλυφθεί πλήρως. Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν οθόνη AMOLED 120 Hz, SoC Snapdragon 8+ Gen 1, μνήμη RAM έως 16 GB, τριπλές πίσω κάμερες 50 MP και μπαταρία 5.000 mAh.

Το OnLeaks συνεχίζει να είναι ένα αγκάθι στο πλευρό των μεγάλων OEM smartphone. Μετά την επίδειξη των υψηλής ποιότητας renders των Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra, ο χρήστης που διαρρέει άλλαξε το ενδιαφέρον του στην OnePlus αποκαλύπτοντας πλήρως το φύλλο προδιαγραφών του OnePlus 11R (μέσω MySmartPrice). Εάν η OnePlus διατηρήσει το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του περασμένου έτους, μπορεί κανείς να περιμένει να δει στα ράφια το OnePlus 11R κάποια στιγμή τον Απρίλιο/Μάιο του 2023 σίγουρα στην Ινδία. Το αν η OnePlus θα το πουλήσει ή όχι σε άλλες αγορές μένει να φανεί.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το OnePlus 11R θα χρησιμεύσει ως εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους στα OnePlus 11 και OnePlus 11 Pro. Ενώ θα χάσει το νεότερο Snapdragon 8 Gen 2 SoC που προορίζεται για τις ναυαρχίδες του 2023, το OnePlus 11R θα χρησιμοποιεί τον ισχυρό  Snapdragon 8+ Gen 1, σε συνδυασμό με έως και 16 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του 5.000 mAh θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 100 Watt.
Δυστυχώς, αυτή θα είναι η μόν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss