Διέρρευσε το πρώτο trailer για την ταινία Oppenheimer του Christopher Nolan – Cineramen

είναι με διαφορά ένας από τους κορυφαίους σκηνοθέτες της εποχής μας και κάθε του ταινία αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς δείχνει να έχει κάτι εντυπωσιακό.

Όπως έχουμε αναφέρει η επόμενη ταινία του σκηνοθέτη εκτός από την ιδιαίτερη θεματολογία της, πλέον επίσημα είναι και η πρώτη που θα κάνει χωρίς το στούντιο της Warner Bros, αλλά αυτή τη φορά για τα Universal Studios. Η ταινία ονομάζεται Oppenheimer και θα βγει στις 24 Αυγούστου 2023 στην χώρα μας και διέρρευσε το πρώτο trailer, που θα βρείτε εδώ.
Μετά το Dunkirk, ο Nolan επιστρέφει με διαφορετικό τρόπο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς η νέα ταινία εστιάζει στον Robert Oppenheimer και την ανάπτυξη της ατομικής βόμβας, που ήταν καθοριστική στη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Μάλιστα πρωταγωνιστής είναι ο Cillian Murphy στην πέμπτη συνεργασία τους μετά τα Batman Begins, The Dark Knight, Inception και Dunkirk και η Emily Blunt στον ρόλο της γυναίκας του, ενώ ο Robert Downey Jr. θα ενσαρκώσει τον Lewis Strauss και ο Matt Damon τον Lt. Gen. Leslie Groves. Παράλληλα ανακοινώθηκε και ο Casey Affleck, εμπλουτίζοντας το τρομερό cast.
Πριν λίγο καιρό, ο Gary Oldman αποκάλυψε πως έχει μια σκηνή στην νέα ταινία του Nolan λέγοντας πως θα δουλέψει για μια μέρα, έχοντας μισή σελίδα σεναρίου, κάνοντας τα γυρίσματα κάποια στιγμή μέσα στον Μάϊο.
Παράλληλα στο εκπληκτικό cast παίζουν και οι Florence Pugh, Rami Malek,  Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane Dehaan, Jack …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss