Δίκη Φιλιππίδη: Απορρίφθηκε το αίτημα για κατά αντιπαράσταση εξέταση Μπιμπίλα – Νίνου

Κατά πλειοψηφία (5-2) απέρριψε το δικαστήριο το αίτημα για κατά αντιπαράσταση εξέταση του Σπυρου Μπιμπίλα με την Ελπίδα Νίνου, που κατέθεσε στο δικαστήριο ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Το δικαστήριο θεωρεί ότι τα ζητήματα που θα ερωτηθούν δεν είναι κρίσιμα και έχουν απαντηθεί και από την κα. Νινου, η οποία τα έχει αρνηθεί. Όλων οι καταθεσεις σταθμίζονται και αξιολογούνται. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση» είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου.
«Αυτή η εξέταση του κ. Μπιμπίλα δεν περιορίστηκε στο κατηγορητήριο. Επεκτάθηκε σε πολλά θέματα και εμφανίζεται ο Φιλιππιδης να κάνει σχέση με την κοπέλα του γιου του. Ακούστηκε για μια έκτρωση, ενώ η ερωτική του ζωή αυτή κάθε αυτή δεν έχει καμία σημασία. Έγινε αναφορά σε 1.000 ευρώ που έδωσε στη σύζυγο του κι έφυγε. Ακούστηκαν απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για την κα. Νινου. Ότι κάθεται με τον Φιλιππίδη για τα χρέη. Θα ρωτήσουμε για όλα αυτά. Θα ρωτήσουμε και τι ακούγεται για τον κ. Μπιμπιλα» είπε νωρίτερα ο κ. Δημητρακοπουλος.

«Να πείτε και τι ακούγεται για μένα ναι! Για να δούμε» φώναξε από κ. Μπιμπίλας που καθόταν στο ακροατήριο μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του. Αρνητική ήταν η εισήγηση της εισαγγελέως της έδρας υποστηρίζοντας ότι η κάθε πλευρά θα επιμείνει σε όσα έχει πει και κατά συνέπεια δεν κρίνει πως υπάρχει λόγος για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss