Δίκη Ράιαν Γκιγκς: «Ήταν το καλύτερο παράδειγμα», κατέθεσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Δίκη Ράιαν Γκιγκς: Ο θρυλικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατέθεσε την Παρασκευή (19/8), χαρακτηρίζοντας τον Ουαλό ως «το καλύτερο παράδειγμα».

Ο Ράιαν Γκιγκς κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφό του, Κέιτ Γκρέβιλ και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως πέντε ετών.
Ο Φέργκιουσον έζησε τον Ράιαν Γκιγκς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην κατάθεση του ανέφερε ότι είναι ένας εξαιρετικός και ήρεμος χαρακτήρας.

«Ο σύλλογος είχε περάσει μια κακή περίοδο όταν έφτασα το 1986. Είχαμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Είδαμε τον Ράιαν ως ένα βήμα προς μια καλύτερη κατάσταση όσον αφορά τους νεαρούς παίκτες και για αυτόν τον λόγο κάναμε τα πάντα για να τον αποκτήσουμε», ο 80χρονος προπονητής, τονίζοντας ότι όλοι είχαν αρχίσει να τον συγκρίνουν με τον Τζορτζ Μπεστ.
Ο Σκωτσέζος τεχνικός, ερωτηθείς για τη σχέση του Γκιγκς με τις γυναίκες, ανέφερε απλώς ότι είχε φίλες τις οποίες έφερνε στις εκδηλώσεις «όταν ήταν μεγαλύτερος». Τέλος, ο Φέργκιουσον υπογράμμισε ότι δεν είδε ποτέ τον Ουαλό να χάνει την ψυχραιμία του, λέγοντας ότι: «Ήταν χωρίς αμφιβολία το καλύτερο παράδειγμα που είχα στον σύλλογο»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss