Dimand: Επένδυση 35 εκ. για business park απέναντι από το ΦΙΞ

Μέσα στο επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες μεταβίβασης, στη Dimand, του ακινήτου των 6 στρεμμάτων, στο οποίο θα κατασκευαστεί ένα σύγχρονο συγκρότημα γραφείων, ένα business park, 15.000 τ.μ., ενώ παράλληλα σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι μελέτες του project.  Η επένδυση της Dimand, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς του ακινήτου, ανέρχεται στα 35 εκατ. ευρώ.

Ρεπορτάζ: Άννη Καρολίδου 

Oι χώροι γραφείων που θα δημιουργηθούν στο οικόπεδο, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το παλιό ζυθοποιείο ΦΙΞ, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου στη δυτική Θεσσαλονίκη, θα εκμισθωθούν. Τη διαχείριση του business park θα έχει η εταιρεία που είναι κύριος του έργου και φορέας της ανάπτυξης. Πρόκειται για εταιρεία 100% θυγατρική της Dimand που ονομάζεται «OYΡΑΝΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ», όπως είπε στο GRTimes.gr η τεχνική διευθύντρια της Dimand, αρχιτέκτων κα. Όλγα Ίτσιου.

Μελετητικά το project είναι ώριμο και με την ολοκλήρωση της αδειοδότησης το έργο θα αρχίσει άμεσα να κατασκευάζεται. Η κατασκευή προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 16, το πολύ 18 μήνες, από την έναρξη των εργασιών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.grtimes.gr

Ομάδα Best News

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss