Δήμαρχος Καρύστου στο Newsbomb.gr: Ζήτησε την επιστροφή των Μάρμαρα του Παρθενώνα από τον Τζόνσον

Στην Κάρυστο πέρασε μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον – Ο Τζόνσον δέχθηκε να φωτογραφηθεί με κατοίκους της Καρύστου ενώ συνάντησε και τον δήμαρχο, Ελευθέριο Ραβιόλο – Η κουβέντα για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα

Το ζήτημα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στη χώρα μας έθεσε – σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά στο Newsbomb.gr – ο δήμαρχος Καρύστου, Ελευθέριος Ραβιόλος, στον απερχόμενο Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον ο οποίος έκανε διακοπές στην περιοχή.
«Του είπα ότι θα χαρούμε να τον ξαναδούμε και μάλιστα το ανέφερα ότι την επόμενη φορά ελπίζουμε να έρθει και να έχουν επιστρέψει στη χώρα μας και τα μάρμαρα του Παρθενώνα.

Ο ίδιος χαμογέλασε ωστόσο όλοι γνωρίζουμε ότι για την απόφαση αυτή υπεύθυνο είναι το Βρετανικό Μουσείο».
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δήμαρχος Καρύστου στο Newsbomb.gr, ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν την περιοχή ενώ οι επιλογές που έκανε, τόσο στις παραλίες όσο και στα μέρη που επισκέφθηκε – αλλά και έφαγε – ήταν πολύ σωστές.

Η τελευταία επίσκεψη του Μπόρις Τζόνσον σε ταβέρνα της Καρύστου
Τελευταία ημέρα διακοπών σήμερα Σάββατο 20-08 για τον Μπόρις Τζόνσον στην Κάρυστο ενώ το τελευταίο του βράδυ δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής το πέρασε στην γνωστή ταβέρνα Χωνί στην Κάρυστο, όπου γευμάτισε και απόλαυσε τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος με παρέα. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέτρος Ποδάρας, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του.
Χαρούμενος και καλοδιάθετος
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας συνεχάρη την ιδιοκτήτρια του καταστήματος κα Ολυμπία ενώ όπως φαίνεται από την φωτογραφία η παραμονή του μόνο ευχάριστη ήταν.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss