Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: «Ένας είναι ο Ανδρέας»

Η Δήμητρα Λιάνη, η γνωριμία και η αγάπη για τον Ανδρέα Παπανδρέου που δε θα σβήσει ποτέ

Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την συνάντηση και τον γάμο με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη ζωή της σήμερα.
Για το πώς έγινε η γνωριμία της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, η γυναίκα του απάντησε: «Δεν με πληγώνουν πλέον πράγματα που γράφονται για μένα. Είμαι πιο ψύχραιμη και μπορώ να τα διυλίσω καλύτερα. Ήμουν αεροσυνοδός 12 χρόνια. Πέρασα πολύ ωραία χρόνια στην Ολυμπιακή και εκεί γνώρισα τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν βρέθηκε άλλος έρωτας για μένα μετά τον Ανδρέα. Προσπάθησα να ξαναφτιάξω την ζωή μου άλλα ένας είναι ο Ανδρέας. Δεν μου λείπει ένας Ανδρέας, γιατί είμαι τόσο πλήρης από αγάπη που είμαι καλυμμένη. Είχα πει αυθόρμητα ότι έκλεισα σαν γυναίκα» είπε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη.

«Μέχρι και τώρα θα έλεγα στον Ανδρέα ότι τον αγαπώ ακόμα και δεν πρόκειται να τον ξεχάσω ποτέ. Νιώθω μοναξιά, άλλα προσπαθώ να καλύψω το κενό μου με καλούς φίλους, διάβασμα και τα σκυλάκια μου. Δεν είμαι απόμαχη. Ο Ανδρέας πάντα μου έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα με δεχθεί ποτέ. Αργότερα έγινε «αποπαπανδρεοποίηση» του κόμματος. Στο μέλλον μπορεί να πολιτευτώ», επεσήμανε στη συνέχεια.

Η ζωή της Δήμητρας Λιάνη – Παπανδρέου

Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου αποκάλυψε και πτυχές της καθη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss