Δήμητρα Ματσούκα: «Πιστεύω στο εμβόλιο και την επιστήμη»

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου μίλησε για όλα, μεταξύ αυτών, αναφέρθηκε στον Άρη Σερβετάλη και την παράσταση «Ο Ρινόκερος», αλλά και στον εμβολιασμό κατά της νόσου Covid-19.

«Όταν ένας εργαζόμενος θέτει τους όρους του πριν κλείσει την όποια δουλειά, νομίζω ότι ο ίδιος είναι μια χαρά»

Αρχικά, η Δήμητρα Ματσούκας είπε για τον Άρη Σερβετάλη και την απόφαση του να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ο Ρινόκερος»: «Όταν ένας άνθρωπος εργαζόμενος θέτει τους όρους του πριν κλείσει την όποια δουλειά, νομίζω ότι ο ίδιος είναι μια χαρά».

«Ο Άρης (Σερβετάλης) χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά επειδή είμαστε μια μικρή χώρα, ξέρουμε ο ένας για τον άλλον, απ’ ό,τι ξέρω είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων άνθρωπος, ταλαντούχος, σοβαρό παιδί. Έχει κάθε δικαίωμα. Σεμνός», συμπλήρωσε η ίδια.

«Δεν μου αρέσει η φασαρία»

Και συνέχισε λέγοντας: «Προσωπικά δεν συμφωνώ μαζί του, αλλά δεν μου αρέσει και όλο αυτό που συμβαίνει όλο αυτό το διάστημα με τις θορυβώδεις απαντήσεις σε όποια απάντηση κάποιου. Δεν μου αρέσει η φασαρία».

«Πρέπει να εμβολιαστούμε»

Για το εμβόλιο, η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε: «Πιστεύω στο εμβόλιο και την επιστήμη. Θα κάνω και την τρίτη δόση, όταν έρθει η σειρά μου. Πρέπει να εμβολιαστούμε».

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Δήμητρα Ματσούκα:

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.