Δήμητρα Παπαδήμα: Είμαι 59 ετών, κρατιέμαι πολύ καλά και δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα από επεμβάσεις

Η Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και τον Θάνο Ξάνθο και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, που όπως τονίζει, έχει περάσει από 40 κύματα.

  • Ο χρόνος που περνάει σε φοβίζει;

Αυτό το διάστημα, έχω τη μητέρα μου στα τελευταία της κι αναρτώ φωτογραφίες από παλιά. Γιατί βλέπω ότι η μαμά μου ήταν το παιδί που ήταν. Προς το παρόν γελάω με τον χρόνο. Είμαι 59 ετών, κρατιέμαι πολύ καλά και δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα από επεμβάσεις. Σίγουρα με επηρεάζει, αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας.

  • Παρεμβάσεις στο πρόσωπο ή το σώμα σου, θα έκανες;

Όχι. Θα έκανα ένα μπότοξ για να νιώθω πιο ανανεωμένη, αλλά ως εκεί. Οι παρεμβάσεις αυτές, είναι μία ψεύτικη νεότητα. Κι εγώ δεν την αντέχω την ψευτιά.

  • Ποιο είναι το μυστικό της σχέσης σας, με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου;

Έχει περάσει από 40 κύματα αυτή η σχέση. Έχουμε χωρίσει για 3 χρόνια, αλλά απλά μέναμε σε διαφορετικά σπίτια. Ήμασταν πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Το μυστικό είναι ότι είμαστε δύο ώριμοι άνθρωποι. Και οι διαφορετικές μας ωριμότητες, συμπληρώνουν η μία, την άλλη. Έχω γνωρίσει επιτυχημένους άντρες με πολλά χρήματα στη ζωή μου. Αλλά όσο τους βλέπω, τόσο απομακρύνομαι. Αλλά ναι, είμαι πολύ χορτασμένη, απλά, δεν γούσταρα τα φράγκα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss