Δήμητρα στο Ζυγό: Τι θα φέρει στα δώδεκα ζώδια;

Η Δήμητρα (Ceres) θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Ζυγό στις 19 Δεκεμβρίου, παραμένοντας στο ζώδιο μέχρι τις 22 Μαρτίου. Ύστερα, έχοντας ανάδρομη φορά από τις 4 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί πάλι στην Παρθένο για να ακολουθήσει ο… δεύτερος γύρος στο Ζυγό από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Συνολικά, δηλαδή, θα είναι στο συγκεκριμένο ζώδιο έξι περίπου μήνες κι αυτό… κακό δεν το λες!
Η Δήμητρα με το Ζυγό διατηρούν πολύ καλές… διπλωματικές σχέσεις! Θα μπορούσε να θεωρηθεί και κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου, αφού μια λέξη-κλειδί για την ίδια είναι «οι άλλοι». Σε μια υπόθεση εργασίας, αν δεν υπήρχαν αυτοί οι «άλλοι» η Δήμητρα δεν θα είχε λόγο ύπαρξης και πρακτικά δείχνει το πώς σε βλέπουν, αλλά και ποια είναι η δημόσια εικόνα που προβάλλεις εσύ. Αυτό προκύπτει από το ζώδιο και τον οίκο που την φιλοξενεί στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου, συν φυσικά τις όψεις που σχηματίζει με άλλους πλανήτες και σε μια πρώτη «ανάγνωση» μπορείς να θεωρήσεις ότι, ως κοινωνικό ον, μπορεί να λειτουργείς και να φαίνεσαι ανάλογα με το πού είναι και τι κάνει η Δήμητρά σου.
Επιπλέον, συνδέεται με την πολιτική και τους πολιτικούς, που περνούν από μια εκλογική διαδικασία, τη δημοσιογραφία και τα media, τα νομικά θέματα, κυρίως του αστικού Δικαίου, αλλά και με έγγραφα που φέρουν μια επίσημη σφραγίδα, πολιτογραφήσεις, συμβάσεις κλπ.

Η δικτύωση και οι δημόσιες σχέσεις, μέσω των οποίων πολλ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss