Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Δεν είχε ιδέα για τα χρήματα

Ότι η Εύα Καϊλή δεν είχε ιδέα για τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω στον πατέρα της αλλά και μέσα στο σπίτι της, υποστήριξε ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Κάθε γνώση της προφυλακισμένης ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή για τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα της αλλά και στο σπίτι της αρνήθηκε ο Έλληνας συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Ερωτώμενος σχετικά με την αναβολή της απόφασης για την προφυλάκιση της Εύας Καϊλή, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε: «Είχε υπάρξει μια ενημέρωση και στον συνάδελφο και στην κ. Καϊλή ότι δεν θα γινόταν μεταγωγή γιατί είχαν απεργία οι υπάλληλοι. Τελευταία στιγμή της είπαν έλα να σε πάμε στο δικαστήριο.

Αιφνιδιαστήκαμε και είπαμε με κοινή απόφαση να ζητήσουμε αναβολή για 2 μέρες. Τελικά ανέβαλε για 22 του μηνός. Μας δίνεται η δυνατότητα να προετοιμαστούμε καλύτερα για τα ερωτήματα των δικαστών. Θα εξεταστούν και αμιγώς νομικά ζητήματα. Για να υπάρχουν αυτές οι κατηγορίες χρειάζονται συγκεκριμένες προϋποθέσεις νομικές που δεν υφίστανται. Θα υπάρχει μια μάχη στις 22 του μηνός, γι αυτό θα είμαι κι εγώ στις Βρυξέλλες».
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ερωτώμενος σχετικά με το αν η προφυλάκιση του συζύγου της είναι κακός οιωνός και για την ίδια σημείωσε: «Το ερώτημα έχει βάση. Όταν κατηγορούνται από κοινού για το αδίκημα και εξετάζεται ο πρώτος, ο σύντροφός της και προφυλακίζεται είναι μια άσχημη εξέλιξη. Τα πραγματικά περιστατικά διαφοροποιούνται σημαντικά για την κ. Καϊλή. Η κ. Καϊλή δεν φαίνεται από τη δικογραφία – πέραν του ότι ήταν στο ίδιο διαμέρισμα – να έχει άλλη εμπλοκή με χρηματισμό. Έχουν γίνει πολύμηνες παρακολουθήσεις με σύγχρονα μέσα που δεν φαίνεται συμμετοχή της κ. Καϊλή».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αρνήθηκε πάντως οποιαδήποτε γνώση της Ελληνίδας ευρωβουλευτού για τα χρήματα που βρίσκονταν στο σπίτι της. «Δεν φαίνεται να μιλά και να έχει κάποια σχέση με τα χρήματα η Καϊλή. Ανήκαν σε άλλο πρόσωπο, γι αυτό τα πήρε τα χρήματα και τα πήγε στο ξενοδοχείο ο πατέρας της. Δεν είναι δικά της. Ανήκουν σε άλλο πρόσωπο. Θα πήγαινε να τα παραλάβει αλλά πρόλαβε η Αστυνομία. Από τα χρήματα έχουν γίνει αναλήψεις από τράπεζα των Βρυξελλών οπότε μπορούμε να βρούμε το άτομα. Ο σύντροφός της θα τα παρέδιδε σε τρίτο πρόσωπο. Τη στιγμή που βρίσκονται σε ένα σπίτι κάποια χρήματα, όλοι λένε ότι δεν μπορεί παρά να γνώριζε, έχω τύχει σε πολλές υποθέσεις που ο σύζυγος δεν ενημερώνει τη γυναίκα του. Έχει προηγηθεί παρακολούθηση μηνών, δεν υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο ότι έχει σχέση με τα χρήματα».

Σχετικές ειδήσεις
Qatar Gate: Έδωσε άλλα δύο ονόματα ο σύζυγος Καϊλή – Η ομολογία του
Μυστικές υπηρεσίες 6 χωρών της Ε.Ε. παρακολουθoύσαν το Qatar Gate
Εύα Καϊλή: Τα ίχνη του χρήματος ακολουθούν οι Αρχές για το Qatar Gate


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss