Δημήτρης Αλεξάνδρου: H σκληρή ανάρτησή του για τους βιαστές

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συχνά παίρνει θέση στα διάφορα σοβαρά θέματα της επικαιρότητας, και έτσι και έκανε και σ’ αυτή την περίπτωση.

Ο ίδιος τελευταία έχει εκφραστεί ανοιχτά τόσο για το ζήτημα του περιστατικού με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκηα, αλλά και για την υπόθεση που αφορά τη σύντροφο του Ιωάννα Τούνη με το revenge porn.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει χειροκροτηθεί και αγκαλιαστεί από τον κόσμο που του στέλνει μηνύματα και τον παραδέχεται για το ήθος και τις αξίες του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, παρά το γεγονός ότι στην προσωπική του ζωή διανύει μια περίοδο που πρέπει να σταθεί δυνατός δίπλα στη σύντροφό του, ενώ παράλληλα αποδεικνύει ότι μπορεί να σταθεί επάξια στην ελληνική τηλεόραση και να πάρει θέση, χωρίς υπερβολές, μεγαλοστομίες και κουβέντες που θα δημιουργήσουν σάλο.

Τις τελευταίες ημέρες, βασικό θέμα των τηλεοπτικών εκπομπών είναι η υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και με αφορμή τα όσα ακούγονται από διάφορες πλευρές, το μοντέλο, έκανε μια σκληρή ανάρτηση για να δείξει το παρόδοξο, σχετικά με τα όσα υποστηρίζουν οι βιαστές.

«Αν ο βιασμός είναι έντονη σεξουαλικότητα, όπως λένε οι βιαστές, τότε το θάψιμο των βιαστών είναι απλώς κηπουρική», έγραψε σε story του στο Instagram.

ανάρτηση Αλεξάνδρου
Instagram

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss