Δημήτρης Ουγγαρέζος: ‘Όταν έκανα unfollow ήμουν κομπλεξικός και μικροπρεπής, τώρα τα κάνουν όλοι

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κι η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησαν στην εκπομπή “Open Weekend” και την Σοφία Μανουσακίδου για τον Νίκο Μουτσινά κα τα unfollow της Βίκυς Καγιά.

Ουγγαρέζος: «Δεν με ενδιαφέρει που κουράστηκε»

«Ο Νίκος κάνει ωραίες κουβέντες, είναι όλο το πλαίσιο της εκπομπής μία φιλοξενία και δεν έχει στο μυαλό του τον τίτλο… Το καλό που του θέλω να μην σταματήσει. Ο Νίκος είναι πολύτιμος στην ελληνική τηλεόραση. Χ…α τι θέλει να κάνει, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Θα καθίσει στα αυγά του. Δεν με ενδιαφέρει που κουράστηκε. Θα πρέπει να παραμείνει. Έχει το ταλέντο, την σπιρτάδα και την καλή πρόθεση» ,είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ζαρίφη: «Αυτήν την εποχή είναι το κομμάτι της επιβίωσης»

«Με τον Νίκο σκεφτόμουν -γιατί βλέπω ότι θα κοπεί αυτή η εκπομπή π.χ.- ο Πρωινός Καφές τελείωσε με 23% μέσο όρο και λέω άκου τα νούμερα του τότε, που έλεγαν δεν μας πέτυχε τότε η προσπάθεια και τώρα όταν κάνεις 23% παραγγέλνεις τέσσερις τούρτες κι οκτώ σοκολατίνες. Βγαίνεις με το πανό. Αυτήν την εποχή είναι το κομμάτι της επιβίωσης, πέφτει ξύλο στην ελληνική τηλεόραση κι είναι πάρα πολλές οι εκπομπές…», σημείωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω να σε βλέπω και να με βλέπεις»

«Αγαπώ πολύ τον Σκουλό. Όταν τα έκανα εγώ, ήμουν ο κομπλεξικός κι ο μικροπρεπής. Τώρα τα κάνουν όλοι κι είναι καλός ο Ουγγαρέζος. Το mute είναι ακόμα πιο υποκριτικό γιατί το unfollow είναι ξεκάθαρο. Δεν θέλω να σε βλέπω και να με βλέπεις. Το δεν θέλω να σε βλέπω, αλλά νομίζεις ότι σε βλέπω, δεν είναι λαμογιά;» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τα unfollow της Βίκυς Καγιά στον Δημήτρη Σκουλό και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss