Διονύσης Ανδρωνάς: Γενικός Διευθυντής της EDPR Ελλάδος – FleetNews

Η EDPR Ελλάδος ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη διοικητική της ομάδα: Ο Διονύσης Ανδρωνάς, πρώην επικεφαλής του τμήματος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εταιρείας, ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της εταιρείας.
Ο Διονύσης Ανδρωνάς εντάχθηκε στο δυναμικό της EDPR Ελλάδος το 2020, διαθέτοντας εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Τα τελευταία 15 χρόνια έχει αποκτήσει ευρεία εμπειρία σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής αιολικών και φωτοβολταϊκών έργων, από τα αρχικά στάδια ανάπτυξης έως τη λειτουργία. Πριν από την EDPR, έχει εργαστεί στην Μυτιληναίος Α.Ε. και σε άλλες καταξιωμένες εταιρείες στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, σε διάφορες θέσεις. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc Intelligent Control από το Πανεπιστήμιο John Moores του Liverpool (Ηνωμένο Βασίλειο) και πτυχίου BEng Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Aston του Birmingham (Ηνωμένο Βασίλειο).
Έχοντας διευρυμένη γνώση, τόσο της ίδιας της εταιρείας, όσο και του τομέα των ΑΠΕ, θα επιχειρήσει από τη νέα του θέση να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της εταιρείας σε αυτή την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά και να συμβάλει ουσιαστικά στην ενεργειακή μετάβαση που συντελείται στην Ελλάδα. O κ. Ανδρωνάς αντικαθιστά τον Damian Rodriguez Prado.
Ο Διονύσιος Ανδρωνάς θα αναλάβει τη διαχείριση όλων των λειτουργιών της εταιρείας στην ελληνική αγορά, εστιάζοντας στη διατήρηση της επιτυχημένης πορείας της, στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της, καθώς και στην ανάδειξη της θετικής συμβολής των ΑΠΕ όχι μόνο στον ενεργειακό, αλλά και τον οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό τομέα.
Επ’ ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, ο κ. Ανδρωνάς σημείωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το νέο μου ρόλο στην ομάδα της EDPR Ελλάδος κα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss