Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Τους έστειλαν εξώδικο – Το νυχτερινό κέντρο τους ζητά 60.000 ευρώ

Ο επιχειρηματίας του κέντρου που θα εμφανιζόταν ο τραγουδιστής έστειλε εξώδικο σε Σχοινά – Γαρμπή όπου τους ζητάει 60.000 ευρώ

Η συνεργασία του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη έληξε πριν ακόμα αρχίσει.
Συγκεκριμένα, οι δύο καλλιτέχνες θα εμφανίζονταν μαζί στην σκηνή στις 10 Σεπτεμβρίου, αλλά η επίσημη αφίσα τους δυσαρέστησε τον Διονύση Σχοινά με αποτέλεσμα η πρεμιέρα να μετατεθεί 5 μέρες αργότερα, δηλαδή στις 15 Σεπτεμβρίου.

Δυστυχώς, δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα τη λήξη της συνεργασίας τους.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεχίσει τελικά, μόνος του τις εμφανίσεις του. Ωστόσο, η ιστορία αυτή φαίνεται πως δημιούργησε στον Διονύση Σχοινά νέα προβλήματα, καθώς το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν οι δύο τραγουδιστές του έστειλε εξώδικο ζητώντας του 60.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι εξήγησε πως η αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα συνεπάγεται οικονομικές απώλειες, που ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να παρακάμψει. Άλλωστε, έσπασε τους όρους του συμβολαίου τους.

Ωστόσο, εξώδικο στάλθηκε και στην Καίτη Γαρμπή και ο λόγος είναι μία προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η τραγουδίστρια για κάποιες εμφανίσεις, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν καν λόγω της πανδημίας. Συμφωνήθηκε λοιπόν, να διευθετηθούν ταυτόχρονα και οι δύο υποθέσεις.
Σχετικές ειδήσεις:
Καίτη Γαρμπή για Μαζωνάκη: «Όταν κάποιος τσακώνεται με τον Σχοινά, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος»
Γιώργος Μαζωνάκης: Ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας του με τραγούδι του Διονύση Σχοινά

Στα «μαχαίρια» Γιώργος Μαζωνάκης και Διονύσης Σχοινάς – Αναβλήθηκε ξανά η πρεμιέρα


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss