Διπλάσιο αριθμό υπολογιστών Surface Studio πούλησε η Microsoft σε σχέση με τις προβλέψεις της

Όπως είναι γνωστό, τον προηγούμενο μήνα η Microsoft αποκάλυψε σε σχετική εκδήλωση τον Οκτώβριο ένα νέο all-in-one PC με την ονομασία Surface Studio, το οποίο διαθέτει την ιδιαίτερα λεπτή οθόνη αφής PixelSense (12,5 χιλιοστά πάχος) με διαγώνιο 28 ιντσών και αναλογία πλευρών 3:2 και ανάλυση 4500 x 3000 pixels.

Πέρα από την εκπληκτική οθόνη, το Microsoft Surface Studio εξοπλίζεται με ένα ειδικό μηχανισμό-βάση που η Microsoft ονομάζει zero-gravity, καθώς και με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5/i7, με μνήμη έως 32GB RAM και με κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 965M/980Μ ανάλογα με το μοντέλο. Επίσης διαθέτει 2TB hybrid disk καθώς και ενσωματωμένο σύστημα ήχου 2.1 καναλιών.

Ο χρήστης, μπορεί να χρησιμοποιήσει επιπλέον τόσο το Surface Pen όσο και το νέο Surface Dial για τον χειρισμό του υπολογιστή και των εφαρμογών. Το τελευταίο αποτελεί ένα νέο είδος συσκευής input που κάνει πολλά πράγματα, όπως να μεγεθύνει την εικόνα πάνω στην οποία εργάζεται ο χρήστης, να αλλάζει γωνία στην εικόνα ή την χρωματική παλέτα κ.ά). Οι τιμές για το Surface Studio ανάλογα το επίπεδο εξοπλισμού ξεκινούν από τα $2999 και φτάνουν τα $4199, οπότε και η εταιρεία δεν περίμενε να ξεκινήσει να τους πουλάει κατά χιλιάδες.

Σύμφωνα πάντως με μία νέα αναφορά που προέρχεται από προμηθευτές στην Ταϊβάν, η Microsoft είχε προβλέψει περίπου 15 χιλιάδες πωλήσεις για το τέταρτο τρίμηνο, και τελικά οι παραγγελίες ήταν για περίπου 30 χιλιάδες τεμάχια. Ακριβώς για αυτό το λόγο η εταιρεία παράγγειλε στους προμηθευτές της ακόμη 30 χιλιάδες τέτοιους υπολογιστές, αφού τόσες υπολογίζει ότι θα είναι οι πωλήσεις του μέσα στο πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς.

Και ενώ στη Microsoft μιλούν για χιλιάδες, η Apple πουλάει περίπου 3 με 4 εκατομμύρια all-in-one υπολογιστές το χρόνο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss