Διπλή τραγωδία στην Πάτρα: «Ο αδερφός μου βρήκε τον πατέρα μας στην κουζίνα, δεν ξέρω τι σοκ υπέστη»

Διπλή οικογενειακή τραγωδία συντελέστηκε στην Πάτρα το βράδυ της Κυριακής όταν πατέρας και γιος «έφυγαν» από τη ζωή με διαφορά μόλις δύο ωρών.

«Ίσως η αγάπη τους ήταν τόσο μεγάλη που δεν ήθελε κανείς να τους χωρίσει, ούτε στην ζωή, ούτε στον θάνατο. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση γιατί αλλιώς δε θα ηρεμήσω εγώ. Μόνο έτσι ηρεμώ όταν σκεφτώ ότι η αγάπη είναι που τους, που τους πήρε μαζί. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση», λέει ο αδερφός του 40χρονου που πέθανε.
Tο απόγευμα της Δευτέρας (12/9), ο Διονύσης Φωτόπουλος κήδεψε αδελφό και πατέρα. Με όση δύναμη του έχει απομείνει, μιλά στο Mega και εξηγεί πως μέσα σε ένα βράδυ ξεκληρίστηκε η οικογένεια του.

«Η αγάπη τούς πήρε μαζί»
Την Κυριακή από νωρίς το απόγευμα ο 40χρονος Φώτης παραπονιόταν στον αδελφό του για μια έντονη αδιαθεσία.

«Εμετούς έκανε και αργότερα όταν αποφάσισε να πάει νοσοκομείο, άρχισε να τον πονάει το στομάχι του. Πήγε το μυαλό μας σε όλους ότι κάτι έφαγε, μια δηλητηρίαση κάτι τέτοιο».

Τελευταία φορά που είδε τον αδελφό του ήταν λίγο μετά τις 20.00 όταν και τον άφησε στο σπίτι με τον 87χρονο πατέρα τους.
«Μέχρι τις 20.20 ήμουν στο σπίτι και ήταν μια χαρά και (ο 87χρονος) έπαιξε και με τα παιδιά του, τα εγγόνια του, χαμογέλασε, έκανε. Μετά από μισή ώρα μου έστειλαν μήνυμα: ‘έλα σπίτι ότι ο μπαμπάς δεν είναι καλά, έλα σπίτι’. Γυρνάω σπίτι και ήδη μια φαρμακοποιός έκανε ΚΑΡΠΑ. Ανταποκρίθηκε για λίγο αλλά μετά νομίζω δεν τα κατάφερε».
Σχεδόν δύο ώρες μετά την απώλεια του πατέρα του, ο 40χρονος Φώτης αισθάνθηκε εντονότερη την αδιαθεσία και «έσβησε» λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο.
«Αν υποθέσουμε ότι ο θάνατος του αδερφού μου ήταν προδιαγεγραμμένος, ο Θεός δεν άφησε τον πατέρα μου να νιώσει αυτήν την πίκρα, έδειξε το μεγαλείο του. Να μη νιώσει ένας γονιός να χάνει το παιδί του».

Σκηνές τραγωδίας
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν εκείνο το μοιραίο βράδυ με τον 87χρονο πατέρα να αργοσβήνει στην κουζίνα προδομένος από την καρδιά του και τον 40χρονο γιο, φανερά καταβεβλημένο, να καταλήγει πριν προλάβει να οδηγηθεί στο νοσοκομείο από συγγενικό του πρόσωπο.
«Δεν ξέρω τι σοκ υπέστη όταν τον είδε, τον αντίκρισε γιατί εκείνη την ώρα την ήταν μόνοι τους στο σπίτι. Ο πατέρας μου λιποθύμησε στην καρέκλα και έμεινε σε αυτή την θέση και ο αδελφός μου ήρθε από το άλλο δωμάτιο και τον βρήκε στην κουζίνα έτσι. Δεν ξέρω εκεί τι έγινε.
Μετά εγώ που ήρθα σπίτι, η αδιαθεσία του ήταν τέτοια που μία ερχόταν στην κουζίνα εκεί που ήταν -τον είχαν ξαπλώσει και του κάνανε ότι του κάνανε- και μία πήγαινε από εκεί. Δεν ξέρω, είχα δώσει όλη μου την προσοχή στον πατέρα μου και λίγο τον αδερφό μου δεν τον… Απλά αισθανόταν κάπως του είπα: ‘Πήγαινε και κοιμήσου, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss