DIY μάσκα ομορφιάς με βρώμη: Το συστατικό για λάμψη και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας σου

Κάπου εδώ θα έρθω να σε ενημερώσω ότι η βρώμη που είναι η νούμερο ένα επιλογή σου για πρωινό (αν είσαι healthy eating girl ή έχεις αποφασίσει να το προσπαθήσεις τέλος πάντων), είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό δημητριακό!
Μπορεί να είναι ό,τι πρέπει για να έχεις καλή υγεία αλλά… βοηθάει εξίσου και στην επιδερμίδα του προσώπου. Ναι, η βρώμη είναι το συστατικό που πρέπει να βάλεις στη skincare routine σου και παρακάτω θα σου τα εξηγήσω όλα.

Κοραλλί, φούξια, κίτρινο – 6 μακιγιάζ με χρώμα για να καλωσορίσεις τον Μάη
Από εδώ και πέρα δε θα χρησιμοποιήσεις τη βρώμη μόνο στο πρωινό σου αλλά και… για το skincare σου!
Η βρώμη περιέχει αβενθραμίδες, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ενώσεις που καταπραΰνουν τον κνησμό, το ξηρό και το ερεθισμένο δέρμα. Είναι επίσης εξαιρετική για το δέρμα με τάση ακμής επειδή μπορεί να απορροφήσει τη λιπαρότητα από την επιφάνεια του δέρματος. Όλα αυτά, κάνουν τη βρώμη ένα τέλειο συστατικό για μάσκες προσώπου.
 
Μαζί θα δούμε πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη βρώμη σαν μάσκα προσώπου και 3 συνταγές που είναι κατάλληλες για τους περισσότερους τύπους δέρματος και είναι συνήθως ασφαλείς ακόμα και για άτομα με ευαίσθητο δέρμα (αν και είναι πάντα καλή ιδέα να συνομιλείς με τον δερματολόγο σου πριν δοκιμάσεις ένα νέο προϊόν ή θεραπεία, ειδικά εάν το δέρμα σου δεν είναι και στα καλύτερά του)!

@sagunthapa_ One of my best face mask that can be made easily at home ?♥️Y’all should try!? #oatmealmask ♬ original sound …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss